Style

king james ima kraljevske

Aside Banners

Nove Najkice LeBrona Jamesa izgledaju predobro, LeBron im tepa da su revolucionarne

Piše , Objavljeno

S Lebronovim tenisicama imamo čudan odnos, neke volimo, neke mrzimo, ali ono što ih je dosad obilježilo je čvrsta izrada koja je podsjećala na high-tech vojničke čizme u nekim trenucima. Govorimo o svih prethodnih 14 modela. Došlo je vrijeme promjena – LeBron 15 je potpuni zaokret. Očito je da Nike želi u LeBronovo naslijeđe ugraditi i tenisice koje se mogu nositi i izvan terena, što je bilo gotovo nemoguće s prethodnim modelima. Tako je “petnejstica” još uvijek visoki model, ali je ovaj put izrađena od Flyknita, Nikeove vrhunske tehnologije za izradu laganih i izdržljivih gornjišta tenisica. Znate, to su vam je onaj materijal od kojeg tenisice izgledaju kao čarape.

Nike LeBron

Iako je LeBron i prošle godine imao najprodavaniju košarkašku tenisicu na tržištu, Nikeova zarada (samo ona u košarkaškom segmentu) je pala i ova promjena je sigurno dobrodošla.

Sam LeBron je izjavio kako Nike Flyknit tehnologija donosi nešto dosad neviđeno u svijet tenisica za profesionalne sportaše. Mi se ne slažemo u potpunosti jer Adidas ima i svoju verziju pletene tehnologije nazvane Primeknit, a bome i Kevin Durantove tenisice su slične, ali ovo je uistinu velik korak za sve zaljubljenike u svijet tenisica. Najveći košarkaš današnjice ima prekrasno stiliziran model u kojem ćete moći i na teren i na misu.

“Floralni” model je sam Kralj James predstavio na njujorškom Fashion Weeku na showu Ronnieja Feiga, glavnog i odgovornog za Kith NYC.

TAGOVIkošarka lebron james Nike sneakerhead tenisice

Komentiraj