Style

tik tak?

Aside Banners

Osim najboljeg pristupa nogometnoj igri, talijanski izbornik ima i najbolji ručni sat na Euru

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Talijanski izbornik Roberto Mancini je odličan lik, čemu smo posvjedočili kada je u utakmici protiv Walesa zamijenio vratara Gianluigija Donnarummu i na gol talijanske reprezentacije postavio Salvatorea Sirigua. Nije se Donnarumma ozlijedio, Mancini je samo htio da svi u reprezentaciji okuse čar igranja na Europskom prvenstvu.

Zašto je Mancini to napravio? Jer on 1990. godine na Svjetskom prvenstvu u Italiji nije zaigrao ni minute, a ne želi da se itko tako osjeća kako se on osjećao prije 31. godinu.

U Armanijevim odijelima stoji uz liniju auta, zasad čvrstom rukom vodi Talijane prema naslovu europskih prvaka. Čak i mi koji inače ne volimo Talijane, moramo priznati da nam se sviđa kako igraju. Još smo jednu stvar primijetili na toj čvrstoj ruci Roberta Mancinija.


Izvor fotografije: Richard Mille

U Richard Milleu su posebno za njega izradili ručni sat. Ipak je Euro velika pozornica, a kamere prate izbornike. Cijena ovog Richard Mille RM 11-04 automatskog flyback kronografa je oko 200 tisuća dolara, a ima i posebno oslikan brojčanik koji prati poluvrijeme, nadoknadu i produžetke.

Interni mehanizmi su vidljivi u svakom trenutku. Ovo je uistinu prekrasan komad tehnike, zbir detalja, a usudimo se reći i umjetnosti. Možda nam je malo presportski za Mancinija i bolje bi sjao na našim zglobovima, ali hej – on to zaslužuje.

Dosad mu je ovaj sat donosio sreću, a hoće li tako biti u utakmici polufinala protiv Španjolske – tek ćemo vidjeti.

TAGOVIeuro italija luksuz richard mille sat