Style

Treba ići do kraja

Aside Banners

Ove unikatne “poderane traperice” su stvarno rastrgali lavovi, tigrovi i medvjedi!

Poderane traperice su iz nekog razloga još uvijek u modi, a ljubitelji ovog fashion zločina se sada mogu dokopati uistinu unikatnih komada.

Piše , Objavljeno

Tko god se dosjetio proizvesti sasvim normalne traperice i onda ih industrijski uništiti deranjem i bušenjem, u isto vrijeme zaslužuje nagradu za prodavanje najvećeg bullshita još od kada je ekipa počela stavljati zlatne listiće u svako jestivo i nejestivo sranje te doživotni izgon s naše planete. Ipak, iako se radi o uistinu groznim odjevnim predmetima, izgleda kako se takve stvari još uvijek itekakom furaju, a dizajneri sa japanskog sveučilišta Tohoku Gakuin su odlučili profitirati na neukusu i složili nešto uistinu originalno: traperice koje nije poderao nekakav stroj u tvornici, već pravi lavovi, tigrovi i medvjedi!

ZOO Jeans – video:

Iako je ovaj projekt započeo još 2014. godine, sada se ponovno aktualizirao novom linijom koja bi se uskoro mogla naći u prodaji, tojest na aukciji, pošto je proizvedeno svega 10 ovakvih unikatnih komada. Proces je zapravo vrlo jednostavan: omotali su omiljene igračke nekih od najvećih i najopasnijih grabežljivaca na svijetu traperom i stavili ih u nastambe lavova, tigrova i medvjeda u zoološkom parku Yagiyama te pustili životinjama da se “igraju” njima, tojest da ih gricu, drapaju, grebu i vjerojatno uriniraju po njima. Nakon nekog vremena su uzeli taj traper i skrojili 10 pari traperica, koje će sada ponuditi lakovjernim fanovima poderanog.

jeans 1 jeans 2 jeans 3

Pa ako već moraš izgledati kao beskućnik, barem možeš imati dobru priču iza toga!

TAGOVIlav medvjed moda poderane traperice tigar traperice životinje zoološki vrt

Komentiraj