Style

vatrica emoji

Aside Banners

Ovim Adidas tenisicama uskoro nećeš moći pobjeći, ove jeseni su svuda

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram Screenshot / Canva

Znaš kako idu ciklusi u modi – veliko, majušno, veliko, majušno… Isto je sa streetwearom. Drago nam je da su skinny jeans i Balenciagine čarape tenisice ostale (uglavnom) samo u našem sjećanju. Ono što nas posebno veseli je nagađati koje tenisice će biti u trendu, ali ovaj put uopće ne moramo nagađati.

Jordan jedinice i Air Force jedinice su već dugo u rotaciji kod poznavatelja, ali sada su hit i među mainstream populacijom, toliko da ponekad ni ne možeš pronaći ova dva modela u trgovinama, a čak ni online. Kako se Adidas bori s ovom pomamom za košarkaškim klasicima iz osamdesetih? Tako što su iz arhive iščupali svoj košarkaški klasik iz osamdesetih. Adidas Forum se vratio na velika vrata – i to ponajviše u low varijanti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Franjo Opačak (@franjoop)

Prva asocijacija na Adidas košarkaške tenisice nam je svakako Adidas Top Ten Hi koje su praktički postale sinonim za američki grad Boston, ali to je posve nepravedno prema Adidas Forum tenisicama koje su u istom razdoblju vladale NBA parketima. Danas ih opet možemo pronaći, Adidas je prokljuvio što ima u svom posjedu i vidimo kako Forumice rastu iz dana u dan. Možeš ih nositi cijele godine.

Adidas Forum 4
Galerija

Zasad je nešto lakše doći do njih, ali nemoj puno čekati.

Ovim Adidas tenisicama uskoro nećeš moći pobjeći, ove jeseni su svuda