Style

uzmi dok su vruće

Aside Banners

Ovo su Adidas šuze koje ćeš vidjeti posvuda ovog ljeta

Narod smo koji voli uskrsnuća.

Piše , Objavljeno

Dok Air Jordan i Nike mlate masne pare retro izdanjima, Adidas konstantno na tržištu ima gotovo sve svoje old-school modele, samo što ne dobivaju svi jednaku količinu pažnje u isto vrijeme. U protekle dvije-tri godine smo dobili nevjerojatnu količinu svjetla reflektora na Adidasove Stan Smith i Superstar modele. Uz ekipu koja oduvijek zna prepoznati klasik, danas ih svaka OMG faceswap Instač duckface tinejdžerica ima.

Iako obožavamo Adidasove klasične siluete, nekad nam ne bude drag ovako velik interes javnosti. Zašto? Jer cijene prerastu sva moguća očekivanja, ali hej… Moderan modno-osviješten svijet.

Nakon Stan Smitha i Superstara na red su došle i Adidas Gazelle.

adidas gazelle 2

Od milja ih zovemo legendice jer uistinu jesu. Ugledale su svjetlo dana u šezdesetima, a gotovo svi su ih oduševljeno prihvatili. Od modova preko brejkera do grungera. Kažu mediji i sponzorirani članci da su izgubile popularnost kasnih devedesetih, ali one nikad nisu otišle. Mogli smo ih pronaći u svim trgovinama za tristotinjak, četiristotinjak kuna ovisno o sezoni, ali neke druge šuze su žarile i palile svijetom. Sad je došlo vrijeme povratka, a bome i duplanja starih cijena.

adidas gazelle

Mekan suede materijal na koji stvarno trebaš paziti, off-white (prljavo-bijelo u Rvackoj) potplati – remek-djelo dizajna u jednostavnosti. Osnovne boje su se pojavile u prodaji početkom mjeseca, a uskoro ćemo vidjeti čitavu paletu boja posvuda.

Ako sudimo prema Stan Smith ili Superstar modelima, Gazelle će sigurno biti THE tenisica ovog ljeta. Uzmi ih dok možeš reći da si ih nosio prije nego su bile kul.

Cijena? 75 funti. Kao što smo najavili.

TAGOVIadidas gazelle tenisice

Komentiraj