Style

kvragu što je dobro

Aside Banners

Pere te nostalgija na stare nogometne dresove? Adidas i Manchester United to znaju unovčiti

Piše , Objavljeno

Dok se Chelsea diči svojim otkantavanjem Adidasa i suradnje s Nikeom, Manchester United je i više nego zadovoljan svojim ugovorom s njemačkim divom. 98 milijuna eura za deset godina suradnje? Zvuči dobro, pogotovo za klub koji se posljednjih par godina mučio s osrednjim rezultatima nakon odlaska Sir Alexa Fergusona.

To je čak bio i najveći ugovor nekog nogometnog kluba s proizvođačem sportske opreme, ali onda se Adidas odlučio isprsiti za kraljevski klub iz Madrida početkom ove godine sa 140 milijuna eura za idućih 10 godina.

Manchester United svejedno ostaje jedan od najvećih nogometnih brandova, a prepoznatljiva crvena boja se nosi već desetljećima diljem svijeta – po mogućnosti s “podignutom kragnom” a la Cantona. Iako nam novi dresovi ne diraju dušu sa svojim Chevrolet sponzorom, stari dresovi sa Sharp logom naprijed su najveći vrh.

mufc dres

mufc pants

Adidas se odlučio na ulijevanje keša u vremenski stroj iz kojeg su izašli s retro opremom Manchester Uniteda koja izgleda nevjerojatno dobro, toliko dobro da bi mogla proći čak i kao outfit za subotnji izlazak na neko manje formalno mjesto među ljude koji se razumiju u street modu.

mufc sweatshirt

mufc track 2

mufc track

Logo na odjeći je Adidas Originals jer ne ide retro bez Originalsa. Dresovi, pamučni donji dijelovi trenirki, sintetički gornji dijelovi trenirki, sweatshirti – imaju sve. Želimo sve. Nema veze za koga navijamo, dobar gear je dobar gear.

TAGOVIadidas manchester united moda nogomet

Komentiraj