Style

pobjeda

Aside Banners

Pidžama odijelo – napokon ono što nam treba!

Piše , Objavljeno

Naslovna fotografija: Aoki Idesh edit

2020. godina je takva kakva je. Mnogi poslovi su se premjestili iz ureda u naša četiri zida. Shvatili smo koliko nije potrebno biti u uredu i gledati krumpirastu facu od Petra osam sati dnevno i slušati njegove preloše fore s kojima ne nasmijava nikoga. Ako ovo čitaš, oprosti Petre.

Nakon što smo izbacili sve frustracije – već dovoljno radimo od doma da znamo koje su prednosti, a koji nedostaci u ovim domaćim radovima (kontaš – rado od kuće – domaći rad…). Definitivno je jedan veliki nedostatak oblačiti se “uredno” za Zoom sastanke ili bilo koje druge video “sastanak” platforme.

Vrlo rado bismo ostali u pidžamama, onim poderanim razvučenim majicama u kojima nam je ugodno iako se priča da su takvi izbori spora smrt za produktivnost.

Kao da nas je netko u Zemlji izlazećeg Sunca slušao – japanski trgovački lanac odjeće Aoki je stvorio odgovor za nas, a on glasi odijelo koje je kao pidžama.

Zamisao da moramo “lijepo” sjest tijekom sastanka, ali na sebi imamo odjeću koja nam je jednako ugodna kao naša stara ofucana pidžama – daj nam dva komada odmah da imamo zamjenu dok se jedno odijelo pere.

Nažalost, javlja se uvijek isti problem, a to je da nama ovaj idealan božićni poklon još nije dostupan. Ne samo nama, nego bilo kome van Japana.

Ipak globalizacija može biti još “jača”. Jednog dana će nam se nešto iz Japana i za tri dana će isti taj proizvod stići kod nas…

Ah lijepa budućnosti, jedva te čekamo kao i ovo pidžama-odijelo.

TAGOVIhome office pidžama rad od kuće