Style

nemoj za*ebat

Aside Banners

Pitali smo ljepši spol – Što muškarac nikad ne smije odjenuti na prvi spoj?

Piše , Objavljeno

Zoosk, popularna dating aplikacija, je odradila anketu na 6500 članova i analizirali su preko 34 tisuće profila kako bi došli do zaključka – koliko je važno dobro odijevanje na prvom spoju. Pa evo – rezultati kažu da 94 posto žena kaže da je fino odijevanje važno na prvom spoju.

Zgužvana odjeća je pobijedila u anketi sa 66 posto glasova. Morat ćete izvaditi to glačalo iz ormara, a ako ne znate glačati košulje i ne glačate često, možda je vrijeme da izdvojite neke novce za glačalo za vertikalno glačanje. Šljaka na paru, lagano je i brže dovodi vaše košulje u savršeno stanje.

Što još NE odjenuti?

Čarape i sandale, to ne moramo ni spominjati, a čak 50 posto je reklo da ne voli bapske gaće, u narodu još znane kao obiteljske. Šteta. Mi to baš volimo furati, pogotovo bijele koje više nisu baš bijele jer imaju sentimentalnu vrijednost. Kupaće hlače preskoči, prekratke i preduge hlače također, superuske majice isto. Gle, teško je, nismo rekli da je lagano odjenut se dobro za prvi spoj.

Tomu u čast smo odlučili pitati prijateljice, djevojke, bivše djevojke (od njih nismo dobili odgovor) i Internet populaciju što misle o odijevanju za prvi spoj te što muškarac NIKAKO ne smije odjenuti.

Tena, 28

Vrlo jednostavno: Ne bih htjela da mi dečko baš na prvi dejt dođe u nekoj prastaroj trenirci ili nekom totalno fensi odijelu. Mislim da je za prvi dejt dobitna kombinacija traperice i majica ili neka casual košulja. Zlatna sredina!

Ivana, 26

Apsolutni turn off bi bio da obuče neku polurazdrljenu košulju iz koje bi provirivala njegova maljava prsa. No thanks, buraz, ne želim to vidjeti ODMAH na prvom spoju. Naravno, velika katastrofa bila bi kada bi na nogama imao kroksice ili neke špic papak cipele, ali hajde… Nadajmo se da znam izabrat lika koji neće takvu blasfemiju obuti na noge. I da, zlatni lanac oko vrata ili bilo kakav drugi lanac je apsolutni turn off. Uglavnom, evo da se odijene kao Mladen Grdović ne bi prošao nikako. I da – one kombinacije trenirka, kožna jakna – veliki NO NO za prvi spoj ili bilo kakav spoj ikada.

Mladenka, 27

Meni je totalni turn-off kad frajer na prvi spoj dođe neuredan – neoprane kose, tijela ili robe. Što se tiče odjeće – ja sam jedna od onih koja smatra da ‘odijelo čini čovjeka’. Ne kažem da mi frajer na dejt mora doći u odijelu, ali mora mi djelovati ‘fino’. Osim toga, ne volim kad dečki nose stopalice i hodaju golih gležnjeva. Ne znam zašto, ali to me odmah odbije jer mi djeluje dječački.

Dunja, 24

Dečko na prvom spoju po mom mišljenju nikako ne bi trebao doći u trenerci, osim ako je to neka old school Adidas trenerka. Trebao bi doći u kežual opuštenom izdanju, majica i hlače (jeans ili one u boji kao malo fensi ili obične crne). Nikako ne u onim uskim hlačama koje izgledaju kao da nose tajice na sebi.

Ana-Marija nam je pak pomogla na Twitteru. KKR smo prvo guglali, ali smo onda shvatili da se odnosi na košulju kratkih rukava.

A i Zachariah baca mudrost na istoj platformi!

Juzo i Ivo nisu pripadnici ljepšeg spola (sorry momci), ali su započeli zanimljivu raspravu koja nije baš dovršena.

Screenshot_16

A možda i najveća istina od svih:

TAGOVIanketa dating istraživanje muškarci muško ženski odnosi odjeća prvi spoj što odjenuti tinder

Komentiraj