Style

ispale nam oči

Aside Banners

Playstation i X-Box i dalje ratuju – ali ovaj put s vrhunskim tenisicama koje želimo na svojim stopalima ODMAH!

Piše , Objavljeno

Traje E3, jedan od najpopularnijih gaming sajmova na svijetu, vidjeli smo brojne trailere, saznali brojne novosti, ali najviše nas veseli nastavak borbe X-Boxa i Playstationa koji se seli na jedno od bojnih polja koja najviše volimo.

TENISICE!

Playstation je dobio Air Force 1 model, a X-Box je dobio Air Jordan 1 model.

Nike igra na oba polja i bole ih brige.

Playstation Air Forsica je inspirirana starom suradnjom Nikea s Playstationom, model je to kojeg zaljubljenici u tenisice i danas pokušavaju nabaviti za tisuće dolara, a sada imaju priliku kupiti updateani model – iako je na E3-ju izašao u ograničenom broju primjeraka, ali čini nam se da bi mogao uskoro u širu prodaju. Ne preširoku jer onda gubi na vrijednosti.

nike ps force - Copy

nike air force ps - Copy

nike air force sss - Copy

Plavi Nike znak, proziran potplat kroz koji se naziru poznati znakovi s kontrolera – stvarno dobar model, dobro odigrano.

Što se X-Boxa tiče, Air Jordan jedinice u prepoznatljivoj zeleno-crnoj kombinaciji također dolaze s posebnim potplatom – X-Box šuze svijetle u mraku. Ovo izdanje je samo “friends & family” što znači da nije u prodaji već da će samo izabrane jedinke dobiti po jedan par. Ništa čudno, neće biti prvi put da se “prijatelji i familija” branda (ovog puta prijatelji XBoxa, ali i Jordana) odluče prodati besplatne šuze na Internetu za masne novce. Ako ih baš jako želite, provjeravajte eBay.

air jordan 1 xbox

xbox 1 jordan

xbox 1111

TAGOVIair jordan E3 Gaming konzole Nike playstation sneakerhead tenisice xbox

Komentiraj