Style

masno

Aside Banners

Posebno izdanje Jordan III tenisica rasprodano za 23 minute – na Snapchatu!

Piše , Objavljeno

Nike je prvi brand koji je prodao svoje proizvode direktno kroz Snapchatovu aplikaciju. Nike je nakon All Star vikenda organizirao afterpartyje na kojima su posjetitelji mogli skenirati Snap kodove kako bi kupili ovo posebno izdanje Jordan trojki nazvano Air Jordan III “Tinker” prema dizajneru Tinkeru Hatfieldu koji je unio revoluciju u sportske tenisice – kako dizajnom, tako i tehnologijom i marketingom. Zlobnici će reći da to nije bilo pretjerano teško s obzirom da mu je zaštitno lice dizajniranih tenisica bio Michael Jordan s poznatim Jump Man logom. Tinkere, brate, mi smo za te. Uvijek.

Tinker 3s. March 24. $200

A post shared by TheShoeGame.com (@theshoegame) on

U ovoj posebnoj verziji, postavljena je prepoznatljiva Nikeova “kvačica” – Swoosh logo na bočnoj strani tenisice na kojoj on inače ne stoji. Ova ekskluzivna ponuda se rasprodala u svega 23 minute, a release u webshopovima i “običnim” trgovinama slijedi tek u ožujku. Što će reći da svatko tko se preko Snapchata dokopao ovih tenisica ima dovoljno vremena za naslikavanje po Instagramu. I Snapchatu.

Snapchat se nije dao/podao/prodao Facebooku, nakon toga je Facebook implementirao neke Snapchat funkcije u Instagram i otad je Snapchat u problemima. Ovakav poslovni model suradnje s brandovima i direktne prodaje kroz aplikaciju bi im mogao donijeti dodatan profit. Podržavamo.

Release ostatka ovih tenisica će biti dostupan 24. ožujka u Nikeovom online storeu, ali i ta zaliha će se brzo rasprodati. Cijena će im biti 200 dolara.

TAGOVIair jordan Nike snapchat sneakerhead tenisice tinker hatfield

Komentiraj