Style

boomShaqAlaka

Aside Banners

Prošlo je 25 godina od prve tenisice Shaquillea O’Neala, a Reebok ih je proslavio ovim modelom!

Piše , Objavljeno

Reebok slavi 25. godišnjicu Shaq Attaq modela pa je za ovu posebnu priliku izbacio novi model koji nazivaju Shaq Attaq Modern. Zašto modern? Pa između ostalog – jer je model novi i zamijenili su kožne dijelove s pletenom mrežicom kako bi smanjili težinu tenisice. Sva sreća da Shaq više ne igra jer mislimo kako bi u jednoj četvrtini otkinuo sve to nešto pleteno, ali za ljude koji nisu košarkaška čudovišta ova tenisica će dobro poslužiti i na terenu i izvan njega.

reebok-shaq-attaq-modern-02

Kad je Shaq došao u NBA ligu, nitko nije mogao vjerovati kako tako mlad centar može biti tako snažan i izraženih atletskih sposobnosti, a Reebok je uletio s kvalitetnom ponudom i uzeo ga pod svoje. Shaq Attaq bi trebao biti puno važniji model u povijesti tenisica nego što ga danas sneakerheadi doživljavaju.

Kao i u originalnom Shaq Attaqu, Reebok nam je ostavio na raspolaganje svoju Pump tehnologiju, a tenisice mogu biti tvoje ako iskeširaš 160 dolara. Realno – za Nike retro izdanja ljudi nerijetko izdvajaju i više od 200 dolara, sad je vrijeme da i Reebok primiriše medu.

TAGOVIreebok shaquille o'neal tenisice

Komentiraj