Style

budi heroj ulice

Aside Banners

Provjeri novi hrvatski streetwear brand na ulicama svakog grada – ULICE

Piše , Objavljeno

Svatko tko nas imalo zna, svjestan je da volimo streetwear, odjeću koja izgleda dobro i “za po gradu”, ali i u treningu te drugim prilikama. Ono što nas posebno veseli je kada se netko iz Lijepe naše odluči na potez svježeg i kvalitetnog streetweara, stvarno se osjećamo bolje kad kupujemo hrvatsko.

Novi brand ULICE je ovdje da od glave do pete izgledamo dobro.

ulice 6

ulice 1

ULICE su sportska i svakodnevna odjeća, nadahnuta životom na cesti. Ne tako davnom pojavom na društvenim mrežama, ULICE izazivaju veliku pažnju onih koji od svog oblačenja zahtijevaju posebnost i prepoznatljiv kroj, ali i izvrsnu kvalitetu uz pristupačne cijene.

ULICE su novi internacionalni brand sa sjedištem u Hrvatskoj, osnovan u svrhu osvajanja urbanih potrošača. Za one sportskog duha, željnih natjecanja, tu je sportski dio kolekcije koja će Vaše rezultate držati na vrhuncu. Za gradske igrače koji danju i noću kroče cestama grada s uvjerenjem u uspjeh, tu je svakodnevna tj. casual kolekcija koja ne ostavlja ravnodušnim apsolutno nikog.

ulice 4

ulice 3

ulice 5

ULICE kao brand izbora su prepoznale mnogobrojne ličnosti na sportskoj i glazbenoj sceni, poput kapetana hrvatske reprezentacije u hokeju na ledu, Borne Rendulića, rukometaša i reprezentativaca Domagoja Pavlovića i Tina Kontreca ili ultimate borca Igora Pokrajca.

ULICE su dostupne u sklopu online trgovine na Ulice.hr uz odgovarajući profil na Facebooku i Instagramu.

PR

TAGOVIHrvatska streetwear ulice

Komentiraj