Style

the rog strikes again

Aside Banners

Prve Federerove ON tenisice ograničene na 1000 pari, savršene su za sve prilike, a i dalje “performaju”

Piše , Objavljeno

Sorry za bastardizaciju engleskog u hrvatski u naslovu, ali mora naslov biti kratak, a kužiš što smo rekli. Nemojmo previše misliti o tome.

On i Roger Federer otkrivaju svoju prvu “obućnu” suradnju s modelom jednostavno (i grozno) nazvanim The Roger.

Švicarska kompanija i švicarski maestro. Divne li priče. Osim – što je sve već rasprodano. 1000 pari otišlo u neke druge ruke, ali ne sumnjamo da će uskoro biti i general release.

Inspiracija za dizajn dolazi iz svih klasičnih tenisačkih tenisica pa su tako spremne za sve modno-osvještene mladiće i djevojke. Gornjište je izrađeno od veganske kože pa to vrijedi spomenuti za mladiće i djevojke na različitoj razini svijesti, a ako se baviš sportom (tenisom) dobro je znati da imaju i On-ov CloudTec sustav za apsorpciju šoka (cushioning, ako ti to nešto znači).

roger federer on

roger federer on 2

Spremne su i za datenight i za bitku na teniskom terenu, što je poprilično jedinstveno u zadnjih nekoliko desetljeća ako nas pitaš jer često tenisice za sport izgledaju baš kao tenisice za sport i nisu primjenjive na išta drugo izvan sportskih terena. Samo nemoj s ovima na zemljani crveni teren, duša nas već boli.

roger federer on 3

roger federer on 4

Minimalizam na sve strane, a predivne su. S On-ovim ostalim tenisicama imamo problem jer ne volimo njihov logo koji je često ogroman postavljen na gornjište različitih tenisica, ali The Roger ima sitan zlatni logo.

Nekoć je Federer bio glavna muška tenisačka njuška Nikea, ali je nedavno odlučio i sam uložiti u On. Drukčiji deal od većine sponzorskih ugovora, ali ovako Federer ima puno više kontrole – što sigurno puno znači kada si najveći tenisač svih vremena i kada su ti tvrtke nekoć znale nakeljiti grozno dizajnirane majice.

TAGOVIOn roger federer tenisice