Style

tata, kupi nam

Aside Banners

Prve poluvisoke Adidas UltraBoost su tenisice koje ćemo uvijek htjeti – a nikad nećemo imati

Piše , Objavljeno

Ronnie Fieg je lik koji voli tenisice. Voli ih toliko da ih je počeo sam prepravljati, dotjerivati, izrađivati. Smatra se jednim od “krivaca” za revival Asicsa među zaljubljenicima u streetwear – a sad svi veliki brandovi surađuju s njim i traže custom modele koji su prava rijetkost i redovito se rasprodaju.

Kad smo kod rijetkih izdanja – adidas je odlučio dati Fiegu svjetsku premijeru mid Ultra Boostica. Mid su vam srednje visoke tenisice, iako ih mi redovito ubacujemo u koš s visokima. Vjerojatno su nam i najdraži modeli upravo mid – bile u pitanju Air Forsice, Nike Blazer ili Adidas Top Ten. UltraBoost su nevjerojatno popularne, a nakon ove premijere će biti još i popularnije.

Saved the best for last. Soon.

A photo posted by Ronnie Fieg (@ronniefieg) on

Zaštitni znak adidasa u obliku tri linije je suptilan, pojačanje za stabilnost pete je također u bijeloj boji kao i UltraBoost potplat, a gornjište je izrađeno od multicolor Primeknita. Vezice su savršeno iskombinirane s ostatkom tenisice i mi jako želimo ovaj model. Vjerojatno ga nećemo nikad nositi, ali i dalje se možemo diviti.

Ako želite malo više Ronnie Fiegovog inventara, provjerite njegov webshop Kith OVDJE. Pripremite i maramice – što za suze, što za sline.

TAGOVIadidas tenisice ultraboost

Komentiraj