Style

srce nije kamen

Aside Banners

Prvi model The Rockovih tenisica se rasprodao, Under Armour bere dok može pa izbacuje i druge

Piše , Objavljeno

Ono što je nekoć bio Arnold, danas je Dwayne The Rock Johnson. Sve što dotakne, pretvara u zlato.

Svakako je pomogao Under Armouru da se istakne u kategoriji sportske opreme za cross-training. Znaš, to ti je onaj trening kad si malo u teretani pa malo otrčiš do košarkaškog terena i tamo nabaciš basket s ekipom. I to sve u jednom paru tenisica.

Ovog proljeća je Under Armour izbacio Project Rock Delta tenisice koje su se brzo rasprodale. Brzo kao “u 24 sata brzo” Pa je Under Armour ispostavio još jednu pošiljku – e i to se rasprodalo gotovo odmah. Sad je taj prvi, crno/žuti model pravi kolekcionarski primjerak.

Gospodin Johnson je obećao novi model, a čini se da će se obećanje ispuniti jako brzo – već ove jeseni.

Na Instagram je postavio video u kojem trenira u novom paru tenisica, pofarbanom u tzv. Desert Sand boje. Naravno da su inspirirane američkom vojskom, Johnson je taj lik koji promovira američke vrijednosti i američki san, a ne bi nas čudilo kada bi se 2020. godine kandidirao za predsjednika pa da ne bude Lyndon Johnson jedini predsjednik koji se prezivao Johnson.

Moramo priznati da su nam ove još bolje od prvih, jedva čekamo da vidimo neke poštene fotke tenisica dok nisu na The Rockovom ogromnom stopalu.

Za više o prvom modelu – pogledaj OVDJE.

TAGOVIfitness tenisice the rock under armour

Komentiraj