Style

90s kids skaču od sreće

Aside Banners

Reebok prokopao po arhivi, vraćaju nam jedan od omiljenih modela – fashion blogerice će poludjeti

Piše , Objavljeno

Moderno je kopati – po pločama, po arhivama, po starim ranama. Znate kako to ide. Tako je i Reebok odlučio malo prokopati po svojim sefovima duboko skrivenima pod zemljom, a ono s čime izranjaju je jedan od omiljenih modela s početka devedesetih kada je Reebok bio na vrhuncu slave zahvaljujući Pump tehnologiji i nekolicini NBA zvijezda. Model koji ćemo opet imati priliku nositi je Aztrek OG. Slijeće ovog ljeta, gotovo je identičan originalu, a dolazi u dvije kombinacije boja.

reebok 2

Chalk/Royal/Pink te druga koja dolazi u bijeloj i Solid Teal. Pazi ti te boje, mi se još uvijek lomimo između razlike ružičaste i ljubičaste.

reebok 5

Aztrek je “neopjevani heroj tenisica devedesetih”. On je praktički futuristički update na siluetu “Aztec”, ali je u cijelo ime ubačeno i jedno R kako bi se uz “trek” označilo da je model spreman za offroad trčanje. Znamo da se Reebok fokusirao na Crossfit rulju (pozdrav svim izdefiniranim mužjacima i ženkama), ali nama treba jedan RBK Classic tretman – čak ne ni od glave do pete nego samo oko pete.

Modeli će biti dostupni od 19. srpnja.

TAGOVINike obuća Patike reebok sneakerhead style tenisice

Komentiraj