Style

roger that

Aside Banners

Roger Federer odmara od US Opena dok kupuje tenisice u emisiji posvećenoj – tenisicama!

Piše , Objavljeno

Tko nas zna – zna da volimo tenisice. A bome i sportaše čija popularnost nadilazi granice sporta i debelo ulazi u popkulturu. Tu nećete pronaći Domagoja Vidu ili čak Andya Murraya, to mjesto je rezervirano samo za najveće (ili najluđe ako je u pitanju Mario Balotelli).

Sneaker Shopping je Youtube emisija Complex kanala koju vjerno pratimo i o kojoj smo pisali u članku o Youtube kanalima koji pružaju sate zabave (i informacija – pročitajte ga OVDJE), a u njemu domaćin Joe La Puma vodi glazbene, filmske i sportske zvijezde u shopping. Nije površno kao što zvuči, ni slično Shopping kraljici, u pitanju je kvalitetan sadržaj odlične produkcije.

U ovotjednom nastavku je gost bio Roger Federer, možda i najveći tenisač svih vremena. Izdvojio je vrijeme za pojavljivanje u ovom projektu gdje je vrhunski predstavio Nike, svog sponzora. Između ostalog je pričao i o ljubavi prema Jordanovom brandu i samom Jordanu (što ima gotovo svatko tko je odrastao u devedesetima), progovorio je i o suradnji s najvećim dizajnerom tenisica Tinkerom Hatfieldom, ali i o vlastitim najdražim modelima i uspjesima.

Bacite oko na epizodu…

TAGOVIcomplex Nike roger federer sneaker shopping sneakerhead tenisice youtube

Komentiraj