Style

Aside Banners

Sjećate se Andre3000-a iz Outkasta? Dizajnirao je nevjerojatne tenisice u suradnji s Tretornom

Piše , Objavljeno

Šveđani znaju. S autima, s namještajem, sa synth-popom, a bome i s obućom. Švedski Tretorn nam je godinama već tiha patnja, ali nikako da dođu na red pored ovih razvikanih brandova koje kupujemo i dalje jer smo ovce.

I sada je došao trenutak kada će pasti jedan par Tretornica, a ništa ne bi bilo moguće bez Andrea Benjamina još znan kao Andre3000, babydady djeteta s Erkyom Badu, ekscentričan umjetnik, solidan glumac i jedan od najboljih repera svih vremena.

Prije nekoliko mjeseci smo čuli da je Andre postao kreativni direktor Tretorna. Uplašili smo se da je to samo još jedna klasična muljaža prišivanja velikog imena na proizvod, ali se ispostavilo da smo u krivu. Sva sreća.

tretorn andre 1

Nova kolekcija se zove “I Andre Benjamin will not draw in class” i čini nam se da su Pharrell i Adidas dobili konkurenciju. Na manjoj skali. 10 jedinstvenih dizajnova, klasične tenisice, jedna sasvim nova košarkaška silueta – apsolutno sve što trebamo u životu.

Andre Tri Iljade je izjavio kako je prilikom odrastanja sam markerom ukrašavao bijele Tretorn Nylite na kojima bi skicirao svoje vlastite dizajnove.

Tretornov savjetnik je Jeff Staple, čovjek iza Nike SB Dunkica s golubom koje su možda i započele ovaj nevjerojatan val ljubitelja i kolekcionara tenisica kojima su nogopokrivala stvar veća od života. Staple je izjavio za GQ kako je Andre došao s 15 bilježnica punih skica koje je radio zadnjih 20 godina te da je bio “superuključen” u proces za razliku od nekih drugih “kreativnih direktora”.

Pogledaj jednostavnu kolekciju za kojom ludi svijet.

andre tretorn 5

andre tretorn 4

andre tretorn 3

andre tretorn 2

andre tretorn 6

Cijene? Od 85 dolara do 250 dolara – a dostupne su i na Tretornovom online storeu.

Usput – Andre je opet bacio vers godine, ovaj put na N*E*R*D pjesmi Rollinem 7s. Dok to ne iscuri na dostupnijim kanalima, evo Ms. Jackson.

TAGOVIAndre Benjamin andre3000 kolekcija tenisice tretorn

Komentiraj