Style

jelly smo na nellyja

Aside Banners

Sjećate se Nellyja? Lik je na Plesu sa zvijezdama i nosi Jordanice “na petu”

Piše , Objavljeno

Možeš izbaciti čovjeka iz swaga, ali ne swag iz čovjeka.

Ako ovog mladića kojim slučajem ne prepoznajete jer ne nosi svoj zaštitni znak na obrazu, ovo je Nelly. Reper Nelly, ne pjevačica Nelly. It’s-gettin’-hot-in-here Nelly, a ne I’m-like-a-bird Nelly. Jedan od naših najdražih mainstream repera iz ranih 2000-tih se pridružio američkom Plesu sa zvijezdama. Znači li to da očajnički pokušava ponovno podići svoju karijeru na noge? Čisto sumnjamo, mislimo da mu je ovo možda posljednja šansa da ostane aktualan. To radi gospodski.

Što je bitno nije ni Nellyjev nastup, nego njegova odjevna kombinacija.

Poznato je kako u određenim latinoameričkim i standardnim plesnim stilovima muškarci nose plesne cipele s povišenom petom kao primjerice u Cha Cha stilu koji je Nelly pokušao savladati.

Zvijezda iz St. Louisa je očito imala druge planove za svoje postole za nastup. Umjesto da on ode na petu, petu je dovukao k sebi. On je obukao ni manje ni više, nego “Black Cement” Air Jordan trice s povišenom petom za plesanje. Ono što se dogodilo je – odrađen je klasični sole swap, zamijenili su mu potplat Jordanica (sa svim sportskim tehnologijama) i zalijepili onaj od plesnih cipela.

U svrhu naše prikrivene želje da se bavimo latinoameričkim plesovima vjerovat ćemo da su ovo Jordanice s petom, a ne plesne cipele pretvorene u Jordanice.

Kako god bilo, ako ovo postane norma onda želimo od vas čuti preporuku gdje se upisati na plesne sate. Swag.

Nastup Nellyja pogledajte na videu. Slažemo se s YouTube komentarima, trebao bi uključiti malo više kukove ako želi pobjedu.

Kasnije je ponovio istu stvar s Jordan 11 Space Jam tenisicama. Gospodin.

Ako vas zanima plesna izvedba u 11icama, evo i nje.

TAGOVIair jordan nelly ples sa zvijezdama sneakerhead tenisice