Style

ide gas?

Aside Banners

Sjećate se suradnji Pume i Ferrarija? Ova futuristička suradnja je nešto posve novo

Piše , Objavljeno

Izvor: Puma

Nekad u “nultima” smo Ferrari i Puma bili sinonimi jer su proizvodili tenisice koje su uglavnom nosili likovi u preuskim majicama s previše gela u kosi. Kako je do tog došlo? A Puma je proizvodila tenisice za vozače Formule 1 pa je zauzvrat dobila priliku preplaviti tržište s “modnim” verzijama istih tenisica. S obzirom da mi više naginjemo na američku kulturu, uvijek smo više cijenili Pumine klasične modele kao što su Clyde i Suede, ali sada više nismo toliko sigurni.

Puma i Ferrari su najavili novi model nazvan ION F. F očito stoji za “Ferrari” i posve smo zbunjeni. Ovaj model izgleda kao hiperautomobil. Malo su čarapaste kao sve što je danas “moderno”, imaju “strap”, imaju propetog pastuha, a prepoznatljiva Pumina linija (znaš o kojoj pričamo) je pretvorena u stabilizacijsku tehnologiju i nije više samo prišivak sa strane.

puma ferrari 2
Galerija

Cijena nikako nije malena – možeš si priuštiti ove tenisice na Puminom i Ferrarijevom webshopu za cca 560 dolara. Ništa u kombinaciji s Ferrarijem nije jeftino. Osim Burrago automobila i bilježnica za osnovnu.

Sjećate se suradnji Pume i Ferrarija? Ova futuristička suradnja je nešto posve novo