Style

dobro ili ne baš?

Aside Banners

Toliko volimo svoje pametne telefone da im je poznati brand traperica izradio poseban džep

Piše , Objavljeno

Traperice uglavnom imaju pet džepova. Sad ćeš vjerojatno pauzirati s čitanjem članka i prebrojati prostor za odlaganje gluparija na trapericama koje nosiš. Da, 5 ih je. Dva velika stražnja, dva velika prednja i jedan maleni za koji većina ljudi ne zna čemu uopće služi. E taj najmanji je ostavština nekih prošlih vremena, u njemu se čuvao džepni sat (otud i naziv džepni sat eeeej).

Danas kada vrijeme ne provjeravamo na džepnom, a sve rjeđe i na ručnom satu, nego za taj zadatak koristimo mobitele, bilo je u redu da i mobiteli dobiju svoj posebni džep.

Možda vam zvuči kao najveća glupost i nepotrebna inovacija, ali autor ovog članka je zabunom stavio (gotovo stakleni) smartphone u normalan stražnji džep traperica i sjeo na nj. Nije baš zabavno. A s obzirom na veličinu suvremenih pametnih telefona sve teže ih je ugurati u prednji džep hlača. A i izgleda čudno.

MUJI, japanski brand (koji proizvodi i uredski pribor i namještaj) iza ovih traperica je izmislio vrhunsku poziciju za odlaganje smartphonea, čak ga je teško i prepoznati kao džep jer je ugrađen u normalan šav na trapericama, a pozicioniran je tako da nikad nećete sjesti na svoj mobilni uređaj.

Doduše, postoji maleni problem jer uređaj viri iz džepa i pomalo nam izgleda kao da poziva lopove da vam ga otuđe. A opet – ovom prilikom možeš imati oči i na guzici leđima.

Što vi mislite – je li ovaj šesti džep dobra ideja ili ne?

TAGOVImuji smartphone traperice

Komentiraj