Style

vatrica

Aside Banners

Treći dres PSG-a je divota, dolazi u istoj boji kao nove Jordan tenisice

Piše , Objavljeno

Neymar je možda potpisao za Pumu, ali će i dalje nositi dres s Jordanovim logom na prsima. PSG uvijek spominjemo u kontekstu mode, a to redovito dokazuju svojim suradnjama s velikim brandovima, od kojih je najveća upravo ova s Jordan brandom.

Nedavno ste dobili priliku kupiti nove Air Jordan 4 tenisice u kombinaciji bijele i “bordeaux” boje (ako ste brzi ili imate jako dobre veze u trgovinama tenisicama po svijetu, što mi nemamo).

Skoro nas je herc strefio koliko su predivne, a čak su ubacili i sitne detalje kao što je etiketa na bočnoj strani tenisice na kojoj piše Paname (kako Parizu tepaju lokalci).

Nije nam bila jasna ta “bordeaux” boja, ali sada kada smo vidjeli treću garnituru pariških dresova, sve nam je jasno.

Boje finog vina, s vrhunskim detaljima, Neymar i društvo će u njima trčkarati travnjacima i opet pokušati napasti trofej Lige prvaka. Crno-bijeli rukavi nam daju veću dozu vizualne zanimljivosti (jel zvučimo kao da se kužimo u sr*nja koja pričamo?), a zlatni detalji nas potpuno osvajaju. Dres za posao, obranu diplomskog i nećakovu krizmu. Neka se netko usudi prigovoriti.

Uz treću garnituru dresova, dolaze i drugi odjevni predmeti, a cijela kolekcija je već predstavljena na službenim stranicama kluba. Ne navijamo baš previše za Parižane i katarske parice, ali ovo je jedna vrhunska, dobro promišljena kolekcija. Valjda bismo po prvi put nakon vrtića bili odjeveni u kompletić gdje je sve iz iste kolekcije.

TAGOVIair jordan jordan mbappe neymar Nike paris saint germain psg