Style

može!

Aside Banners

Under Armour i Steph Curry napokon imaju tenisice kojih nas nije stid

Piše , Objavljeno

S Under Armourom smo imali problema jako dugo, rade odlične stvari za vježbu, ali logo im nije lijep, a stavljaju ga na apsolutno sve – i to neukusno velik logo neukusno pozicioniran na proizvodima. Znao nam je uništiti dosad neke od pristojnih Steph Curry izdanja tenisica, ali sada su napokon shvatili igru i dizajnirali suptilniju tenisicu – bar s marketinške, samopromotivne strane.

Konstrukcija je posve ispletena, sad su svi proizvođači skočili na taj vlak, a nude i jedinstven sustav vezanja. Svi su skočili i na taj vlak koji se vozi na ovom prvom gore vlaku.

curry 6

Znamo kakav je Curry kao igrač i njemu ne treba jednaka tenisica kao npr. LeBron Jamesu ili Anthony Davisu, ovisan je o brzim promjenama smjera pa mu i treba lagana tenisica na kojoj je nakeljen potplat s pravilno doziranim trenjem.

curry 6 3

Dizajn ide u skladu sa svim što vidimo na tržištu u posljednje vrijeme, ali nam je draga kombinacija bijele i crne kroz koju probijaju različite boje. Nismo sigurni da bismo ih nosili na misu (jer smo za to vrijeme na košarkaškom terenu u kvartu), ali Under Armour je napokon proljuvio kuda trebaju ići sa svojim košarkaškim programom – pogotovo nakon što je hype oko Curryja malo umro jer je u Golden State sletio i Kevin Durant pa Curry nije više najveća zvijezda momčadi nego mora dijeliti svjetlo pod reflektorima.

curry 6 2

Cijena – 130 dolara. Sasvim pristojna cijena ako se usporedi s tenisicama koje prodaju ostali košarkaški superstarovi.

Nažalost – na video marketingu još moraju poraditi. Nitko nije Nike.

.

TAGOVIkošarka sneakerhead steph curry tenisice

Komentiraj