Style

Press select

Aside Banners

Vans i Nintendo – streetwear kombinacija stoljeća koju moramo imati

Piše , Objavljeno

Klinci odrasli na gaming konzolama su sada jedni od najvećih potrošača streetwear kulture – pogotovo kada na tenisice zakačiš neke od najpoznatijih faca iz zlatnog doba Nintenda.

vans-nintendo-001

Znamo povijest Vansa, ali se ne sjećamo kada su one točno prodrle do naših prostora, a i imamo dojam da smo kroz prošlost više naginjali najvećem Vansovom konkurentu – Converseu i starkama. Danas su fanovi jednih i drugih izjednačeni, ali Nintendo face na Vensicama bi mogle biti kap koja je prelila čašu.

Vidjeli smo već i Star Wars i Marvel suradnje s Vansom, ali ova nam je vjerojatno najdraža. Možda mislite da je zbog face Super Marija, ali zapravo smo više nabrijani na DUCK HUNT!!!!

Ah Duck Hunt i vjerni Bundaš!

Ah Duck Hunt i vjerni Bundaš!

To otvaranje fejk Nintendo konzole, taj pištolj, taj lovački pas. Jedno od najpamtljivijih osjećaja vezanih uz djetinjstvo. Prenijeti taj sentiment na tenisice s nekoliko obojanih vlakana – fantazija.

U ovoj seriji ima stvarno različitih modela – od tzv. navlakuša (slip-on) preko Authentica, Old-Skoola pa sve do Sk8-Hi. Motivi su vam svima poznati – Donkey Kong, Mario, Princess Peach i brojni drugi, a nije loš ni model s motivom Nintendo kontrolera.

vans-nintendo-007

vans-nintendo-005

vans-nintendo-004

vans-nintendo-003

vans-nintendo-002

Morat ćete još malo sačekati kako bi i svoja stopala razveselili konzolaškim tenisicama. Priča se da će biti u prodaji u lipnju. Ako se bojite da ćete dotad zaboraviti na njih zbog svakodnevne bujice informacija, možete posjetiti i Vansovu službenu stranicu i ostaviti mail pa će vas obavijestiti kad kolekcija postane službeno dostupna.

TAGOVInintendo nostalgija super mario tenisice vans zelda

Komentiraj