Style

previše?

Aside Banners

Versace izbacio vlastiti nogometni dres – iskorištavanje nogometa do maksimuma

Piše , Objavljeno

Ako nas pratiš, svako malo se dotaknemo mijenjanja streetwear krajolika koji je od skejterskih i košarkaških korijena u posljednje vrijeme zašao u nogometnu estetiku. Nekoć su samo igrači i navijači nosili nogometne dresove, mi smo se usudili odjenuti samo Celticov zeleno-bijeli, a danas su nogometni dresovi posvuda – ne zbog ljubavi prema sportu već kao modna izjava.

I nema ništa loše u tome. Nosiš dres momčadi koja ti se sviđa (ili barem one koju ne mrziš – ako ih imaš puno), ako ti je ostatak outfita na mjestu, bit ćeš proglašen modno naprednom osobom.

E sad su high fashion brandovi vidjeli svoju priliku i žele dio kolača za sebe. Jer običan dres postojeće momčadi nije dovoljan za neke bogataše koji žele imati luksuzne i rijetke stvari.

Cijena ovog Versace dresa je 700 dolara. Možeš ga kupiti OVDJE.

versace dres dva

Jasno nam je zašto postoji potreba za ovakvim artiklima, ali nema ništa ljepše nego navući dres nekog kluba s tradicijom, ili još bolje – navući dres koji za tebe ima puno dublje značenje od “ovo sam platio 700 dolara”.

Autor članka je kao klinac dobio Bobanov fejk dres iz Imotskog s nekog štanda, osjećaj vezan uz taj komad tkanine nikad neće moći biti nadomješten poliesterskim “dizajniranim” dresom.

Ako već kupuješ nepostojeće dresove – daj baci pogled na Pattu i Palace, to su barem street brandovi koji znaju što rade.

Kad si već ovdje – OVDJE pogledaj najljepše nogometne dresove svih vremena. NAMA najljepše. Da ne bude kao svaki put da bacamo činjenice.

TAGOVIdresovi moda nogomet nogometni sport versace

Komentiraj