Style

Ima kakve pornjave?

Aside Banners

Virgin America složio tenisice s Wi-Fi vezom i ekranom za gledanje filmova jer tenisicama baš to treba

Tenisice uistinu nisu tenisice ako na njima nema ekran i punjač za mobitel te ako ne izgledaju kao da ih je složio slijepi automehaničar.

Piše , Objavljeno

Virgin America je tvrtka koja se uistinu ne bi trebala baviti dizajnom i prodajom tenisica, ali eto, i oni su odlučili okusiti čari glamuroznog svijeta casual obuće. Za njih je ove iznimno ružne futurističke tenisice složila agencija Eleven Inc. i to isključivo u humanitarne svrhe, tojest kao svojevrsnu kupovnu promidžbu humanitarne organizacije Soles4Souls koja se bavi pružanjem obuće zajednicama i ljudima koji si ih ne mogu priuštiti. Složen je samo jedan par koji se trenutno nalazi na eBay aukciji, a trenutno su na cijeni od 8 700 dolara s još šest dana do kraja nadmetanja. Nije mala lova, ali radi se o unikatu, a unikati uvijek vrijede.

Virgin America First Class Shoe – promo:

Osim što koštaju kao solidni auto, tenisice nazvane Virgin America First Class Shoe imaju i neke opcije koje teško možemo naći na klasičnoj obući. Prije svega, tu je Wi-Fi hotspot koji omogućava da budeš spojen na mrežu u bilo kojoj prilici, a ima i punjač za mobitel ako nužda to zatraži. Jedno punjenje traje tri sata, a ono što prvo upada u oči je jezik na kojem se nalazi maleni ekran na kojem se mogu puštati filmovi, spotovi ili video klipovi s bilo koje društvene mreže. Nepraktična funkcija, ali nije loše imati i takvu opciju kada se nalaziš u letu i želiš pogledati nešto po svojoj želji i volji. Upravo je obuća za let bila i inspiracija Eleven Inc.-u da složi ovakve tenisice, a iako sumnjamo kako će ovaj trend zaživjeti, dobro je znati kako se i takve ludorije mogu izvesti!

TAGOVIekran futurističke tenisice virgin america virgin america first class shoe wi-fi

Komentiraj