Style

preslatko

Aside Banners

Voliš Haribo medvjediće? Onda ćeš i ove Pumine Haribo tenisice koje dolaze s medvjedićem

Piše , Objavljeno

Izvor: Puma

Od malih nogu volimo gumene medvjediće, nezaboravan slatkiš koji je svjetsku premijeru doživio upravo iz Haribo tvornice. Tako su medvjedići unijeli zaigranost i šarolikost proizvoda na tržištu slatkiša. Puma je također unijela veliku promjenu u svoju branšu modelom Suede (koji se primarno zvao Crack, da, stvarno!). Korištenjem suede kože su mogli znatno jednostavnije bojati tenisice u sve zamislive boje. Šareno je uvijek bolje.

Upravo to je linija koja u našim glavama spaja ovu idealnu suradnju Hariba i Pume – šareno.

Napravljene od mekane suede kože, ove Haribo Pume dolaze u tri boje – crvenoj, zelenoj i žutoj, a značajan detalj je i proziran potplat ispod kojeg se kriju likovi poznatih medvjedića. Na peti se također krije lik medvjedića, a to nije bilo dovoljno pa su morali u čitav paket ubaciti i hangtag s gumenim medvjedićem. Sigurni smo da nije jestiv, ali je svakako sladak dodatak svačijoj kolekciji.

Baci oko na galeriju.

Haribo Puma 9
Galerija

Ove Pume dolaze u svim veličinama, a možemo očekivati i majice kratkih rukava te kratke hlače. Bit će ovo zanimljivo ljeto, Haribo Pume su savršene za početak bilo kojeg razgovora.

Voliš Haribo medvjediće? Onda ćeš i ove Pumine Haribo tenisice koje dolaze s medvjedićem