Style

patlidžan s tvrdim dž

Aside Banners

Vremenski stroj na tvojim nogama – Nike vraća Air Skylon 2, suza radosnica teče sama od sebe

Piše , Objavljeno

Air Skylon – zvuči kao turbo verzija metle za metloboj, ali nije, u pitanju je Nike model prvi put izdan 1992. godine koji nam je u kratkom vremenu stvarno postao drag – kada smo jednom postali svjesni njegovog postojanja.

Super su i Air Pegasus i Air Icarus i Air Oddysey i Air Spiridon – ali Air Skylon 2 nam je ukrala srce i otrčala u nepoznatom smjeru.

Nismo znali za Air Skylon 2 sve do prošle godine kada su Nike i Jerry Lorenzo najavili partnerski odnos. Jerry je njuška iza popularnog high streetwear branda Fear of God, a u desetom mjesecu 2018. stiže njegova vizija Air Skylona. Upravo zbog tog partner-uppanja smo prvi put čuli za ovaj kultni Nike runner model. Nemoj nas kriviti, teško je popratiti cjelokupnu povijest branda kao što je Nike.

Jednog dana smo na Instagramu Sean Wotherspoona otkrili ovaj model u svoj njegovoj šarenoj slavi. Još nismo bili ni sigurni radi li se o updateanom modelu koji ćemo naći u prodaji ili je Wotherspoon iščupao nešto iz svoje arhive – ipak čovjek ima vrhunski vintage store u kojem ima svakakvih malih čudesa.

Yesssssss @nikesportswear this is what we want

A post shared by Sean Wotherspoon (@sean_wotherspoon) on

YESTER DAY

A post shared by Sean Wotherspoon (@sean_wotherspoon) on

I onda je pala potvrda! Nike ide s proizvodnjom, moguće i kao priprema i navikavanje tržišta na model prije nego što izađe Fear of God kolaboracija.

Skylon jedinice su bile okej, ali dvojke?! Dvojke su sve. Kombinacije boja, gradijent efekt, Nike Air logo na peti i ime modela ispisano s vanjske strane pete – sve što nam treba u životu. Unisex modeli početkom devedesetih su eksplodirali i čudi nas kako se ranije Nike nije uključio u utrku zvanu “vraćanje retro tenisica devedesetih” s ovim runner modelom.

nike air skylon 2 eggplant

Najdraži model nam je upravo Eggplant model – a očekujemo ga na internetima 2. lipnja. Cijenu još ne znamo, ali očekujemo da će pasti negdje između 99 i 120 dolara.

Nađi djevojku kojoj predigra nije katastrofalni emoji patlidžana već Air Skylon 2 Eggplant s tvrdim DŽ.

nike air skylon 2

TAGOVIair skylon 2 devedesete Nike retro tenisice sneakerhead tenisice vintage

Komentiraj