Style

carski

Aside Banners

Želimo ove tenisice New Balance na kojima piše „baklava”

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram / Unsplash

Sada već legendarni umjetnik ima novu suradnju sa New Balanceom.

Zašto Action Bronsona nazivamo umjetnikom? Jer je umjetnik. Reper, voditelj, kuhar, odnedavno kečer, slikar, proizvođač maslinovog ulja, biznismen… Kako drukčije opisati ovu personu?

Action Bronson je sin albanskih imigranata, odrastao u New Yorku, a osim glazbe je itekako poznat po svom serijalu za VICE Fuck That’s Delicious.

Njegovi korijeni igraju veliku ulogu u njegovom životu, neprestano se hvali svojom tetom koja radi najbolji burek, a i svijetu je otkrio gdje u New Yorku mogu do dobrog bureka. Njegov profil na instagramu nosi ime “BamBamBaklava”, a novu suradnju s New Balanceom je također okrunio baklavom! Po prvi put ih je predstavio na hrvačkom meču. „Hrvačkom” na američki način.

Model New Balance 990 je klasik, jedna od prvih tenisica u povijesti čija je cijena bila 100 dolara, a danas sve češće dobiva nove verzije pa smo tako sada već na 990v6.

Na jeziku nove tenisice piše Baklava umjesto New Balance i mi mislimo da je to predivno. Poetično.

action bronson new balance 3
Galerija

Tenisice su napravljene od neonski zelene mrežice, tamnijih zelenih tonova, svijetlo-smeđe, različitih nijansi plave, sive… Oduševljeni smo.

Ovaj model je made in USA, što znači da su izabrani najbolji materijali te proizvodni procesi za razliku od masovno produciranih New Balanceica koje se sklapaju na Dalekom istoku.

Tenisice stižu na tržište tijekom 2023. godine, računamo da će im cijena biti barem 250 dolara, a sumnjamo da ćemo ih se uopće moći dokopati. Ipak kolaboracije dolaze u ograničenom broju primjeraka.

Želimo ove tenisice New Balance na kojima piše „baklava”