Style

it's a me, jordan!

Aside Banners

Želiš ovo bezobrazno ograničeno izdanje Jordanica koje odaju počast originalnom Nintendu

Piše , Objavljeno

Znamo da želiš. Želimo i mi isto.

1983. godine, svijet je upoznao Nintendo Entertainment System, negdje znan kao NES, negdje znan kao jednostavno “Nintendo”. Gejmanje je promijenjeno zauvijek i usprkos nevjerojatnoj snazi najnovijih konzola, NES ostaje najvažnije konzola ikad napravljena.

Iako više volimo NES-ovog sina, SNES-a, sa suzom u oku se sjetimo svih trenutaka u kojima smo peglali NES igre (fejk konzole iz Mađarske, na žute kazetice).

1984. godine je u NBA ligu došao Michael Jordan, košarkaš koji je globalizirao košarku, ali unio i nevjerojatan polet u tržište košarkaških tenisica sa svojom (i Nikeovom) linijom Air Jordan.

Freaker Sneaks je odlučio spojiti Nintendo i Jordana u fantastičnoj verziji popularnih Jordan “četvorki”.
air-jordan-4-nintendo-custom

Naravno, ograničeno je izdanje u pitanju, ali detalji su ludilo. Osim vjerne kombinacije boja, na jeziku vidimo Super Mario i Duck Hunt patcheve, na vezicama stoje Select i Start, a na pozadini ispod heel taba su pravi gumbi!!! Eeeej, ovo je varanje u utrci za najželjeniju tenisicu u 2017. godini.

air-jordan-4-nintendo-custom (4)

air-jordan-4-nintendo-custom (2)

air-jordan-4-nintendo-custom (1)

Jedino što je moglo biti bolje je da tenisice imaju Bluetooth povezivost i da gumbi stvarno rade na emulatorima. Uvježbali bismo tu yoga lotus pozu da možemo neometano gejmati bez izuvanja šuzi.

Napravljeno je samo deset parova – što je posve razumljivo. Bit će teže doći do njih nego do NES Classic mini konzole koja je izašla prošle godine.

TAGOVIair jordan jordan NES nintendo

Komentiraj