Style

Svemogući Zlatan

Aside Banners

Zlatan Ibrahimović izbacio vlastiti sportski brand, Adidas i Nike neka se čuvaju

Nakon nogometnog svijeta, Zlatan odlučio osvojiti i ono proizvođača sportske opreme.

Piše , Objavljeno

Čest je slučaj da navijači započinju rasprave i kavge oko toga koji igrač se zaslužuje nazvati nogometnim božanstvom. Zlatana Ibrahimovića boli briga za takve rasprave jer on uistinu vjeruje da je on jedino nogometno božanstvo.

Ovog tjedna je Zlatan najavio novi sportski brand kojim planira zaprijetiti Nikeu, adidasu i ostalima.

Pogledajte video spot i čujte taj predivan naglasak:

Za razliku od nekih prijašnjih sportskih superzvijezda s vlastitim brandovima (khm Davor Šuker khm S9 khm), Zlatan bi na nekim tržištima i mogao preuzeti pristojan dio tržišnog kolača.

Za proizvodnju sportskog branda se udružio s norveškim proizvođačem odjeće Varner. Misija iza proizvoda je vrlo jednostavna – a to je omogućiti svakome da se bavi sportom.

AZ Zlatan Brand1

Još jednom je zanijekao svoje balkansko nasljeđe jer je brand nazvao A-Z umjesto A-Ž. Naravno, nismo ozbiljni. A ni Zlatan nije kriv što ne igra za nijednu balkansku reprezentaciju već je stvar bila u reakcijama nogometnih saveza.

“Ono što sam prošao. Sav naporan rad. Osjećao sam se drukčije zbog tog odakle dolazim. Nije bilo puno prilika. Trenirao sam jače od svih ostalih. Ovo je moj način pomaganja ljudima. Ovo je brand za narod. Ja sam čovjek iz naroda.”

To je Zlatan izjavio u press releaseu. I vjerujemo da vjeruje u to što je izjavio. A i vjerujemo u Zlatana. Tko još sa 34 godine na leđima rastura svaki put kad dotakne loptu?

Osnivanje branda je došlo u savršenom trenutku jer je ovih dana dogovorio uvjete s jednim od najpopularnijih nogometnih klubova na svijetu – Manchester Unitedom. Sad ostaje samo još medicinski pregled i nova dinastija u Manchesteru može početi. A i A-Z će imati najveću pozornicu – Old Trafford još znan kao Teatar snova.

AZ Zlatan Brand8 AZ Zlatan Brand7 AZ Zlatan Brand4 AZ Zlatan Brand5 AZ Zlatan Brand3 AZ Zlatan Brand2

TAGOVIadidas Nike nogomet style zlatan ibrahimović

Komentiraj