Style

ništa harley quinn ove godine

Aside Banners

Zna se kako će izgledati Noć vještica: Prodaja Vansica skočila za 7800 posto nakon Squid Gamea!

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Već smo imali jedan popkulturni trenutak s bijelim Vansicama kada je viralan postao video kojeg pokušavamo zaboraviti, ali je poznat po uzviku “damn Daniel”. Sada smo dobili nešto još veće.

Squid Game je vrlo vjerojatno najpopularnija Netflixova serija (još uvijek čekamo službenu potvrdu), a zeleno-bijele trenirke su iznenada postale hit, baš kao i bijele slip-on Vansice. Iako su danas Vansice prisutne na stopalima diljem planeta, ovih dana je njihova prodaja itekako skočila – za čak 7800 posto! Da, sedam tisuća i osamsto. Osim što im je prodaja porasla, porastao je i interes javnosti pa je tako i broj pretraživanja porastao za 97 posto.

Devet epizoda korejske serije je iznenadilo svijet, a sasvim je očito koja će maska ove godine dominirati kada nam na vrata pokuca Noć vještica. Ono što je nekoć bila Harley Quinn ili seksi-medicinska sestra, sada će biti trenirka-stil dužnici koji pokušavaju preživjeti.

Samo je pitanje vremena kada će fast-fashion lanci skužiti da mogu zaraditi na jeftinim bijelim slip-on tenisicama koje ne nose etiketu Vans.

TAGOVIjužna koreja Netflix noć vještica sneakerhead squid game tenisice vans