Uncategorized

Igrajte se s nama!

Aside Banners

Dijelimo majice iz filma nominiranog za 6 Oscara – Snajperist!

Piše , Objavljeno

Snajperist je novi film slavnog glumca i redatelja Clinta Eastwooda s Bradleyem Cooperom u ulozi Chrisa Kylea, strijelca iznimne preciznosti koja ga je proslavila na bojištu. Potrebno je i naglasiti da je to najuspješniji film ratne tematike svih vremena u Americi!

AmericanSniper_Intl_RGB_2764x4096Radnja filma se odvija oko Bradleya Coopera u ulozi Chrisa Kylea, strijelca iznimne preciznosti koja ga je proslavila na bojištu. No on je mnogo više od toga. Pripadnik Mornaričkih tuljana Chris Kyle poslan je u Irak s jednom misijom, a to je štititi svoju braću po oružju. Njegova preciznost spašava brojne živote, a priče o njegovim akcijama donijele su mu nadimak Legenda što ne prolazi nezamijećeno kod neprijatelja i sada je njegova glava ucijenjena. Uz sve to, on vodi i privatnu bitku nastojeći biti dobar otac i suprug mada se nalazi na drugom kraju svijeta. Nakon brojnih misija vraća se kući supruzi Tayi (Sienna Miller) i djeci, ali sve više osjeća kao da je bojište njegov dom.

AS-01609r

Film Snajperist snimljen je prema autobiografiji Chrisa Kylea koja je čak trinaest tjedana provela na prvom mjestu liste bestselera New York Timesa. Ne propustite ga od 29.1. na Oscar reviji u svim CineStar kinima.

A ti možeš osvojiti jednu od dvije majice iz filma Snajperist!

unnamed

Samo nam se trebaš javiti s imenom, prezimenom i adresom te nabrojati još 3 filma nominirana za ovogodišnju nagradu Oscar. (Da malo pomognemo, odgovori se kriju ovdje.)

Navedene podatke nam pošalješ na mail: kontakt@idesh.net najkasnije do utorka 03.02. u 12 sati.

A gospoda dobitnici su: Matko RibičićMarko Fuček.

Komentiraj