Uncategorized

kreativci pozor!

Aside Banners

Dizajneri, ilustratori i kreativci, Iskon ima zanimljiv natječaj za vas

Piše , Objavljeno

Iskon je pozvao sve kreativce da se priključe novom krugu natječaja «Iskon očima ilustratora» za tekstilne promo materijale 2014./2015.

05-Natjecaj-Iskon-ocima-ilustratora

U suradnji s četiri domaća ilustratora Iskon je prošle godine predstavio seriju promotivnih majica, čija je osnovna namjena bila (ponosno) nošenje među Iskonovcima u svim prilikama. Odabrani ilustratori, BooBoo Tannenbaum, Tena Letica, Sretan Bor i PekmezMed, dobili su zadatak intervenirati u Iskonovu prepoznatljivu narančastu kružnicu, unutar koje su predstavili autorsku viziju zabavnog, inovativnog, hrabrog, pomalo buntovnog i iskrenog telekom operatora.

Sada Iskon otvara novi natječaj, odnosno poziva dizajnere, ilustratore, kreativce da ponude svoja kreativna rješenja. Od prijavljenih radova Iskon će odabrat će minimalno dva, a maksimalno pet autorskih rješenja koja će se naći na njihovim promo materijalima. Svako od odabranih rješenja bit će honorirano sa 2.000 kuna, a radove je potrebno prijaviti zaključno s 30. lipnja 2014. godine. Više o svemu možete naći na Iskonovim stranicama.

Bacite oko na prošlogodišnja rješenja:

PekmezMed

PekmezMed

BooBoo Tannenbaum

BooBoo Tannenbaum

Sretan Bor

Sretan Bor

Tena Letica

Tena Letica

TAGOVIdizajn iskon

Komentiraj