Uncategorized

ovo će bolit

Aside Banners

FIFA 19 ima nove modove igre, ali nam je najdraži upravo onaj najbrutalniji – bez suca!

Piše , Objavljeno

FIFA 19 konstantno mijenja formulu i broj gamemodeova – nekad uspješno, a nekad manje uspješno. Ima puno novosti ove godine, ali dvije nama najvažnije su svakako one koje utječu na prirodu nogometne utakmice – čak i mijenjanju sporta toliko da počnemo razmišljati zašto takva natjecanja ne postoje u stvarnom životu.

Survival mode bi mogao biti zabavan neko vrijeme. Kada igrač zabije gol, jedan nogometaš se miče iz tog tima. Prva momčad koja se smanji na sedam igrača pobjeđuje ili utakmica završava nakon 90 minuta. Ovo bi moglo biti zabavno, poglavito zbog toga da se testira ona dobra stara da momčad koja ostane na terenu s manje igrača puno više grize.

Nova mogućnost koja nas najviše zanima je svakako “no rules” postavka koja miče suca s terena i možete štogod želite. Neymar izbija sam ispred vratara? Nema frke, Tin Jedvaj mu uklizava s leđa s obje noge. Nikom ništa, a Neymar se kotrlja nazad u Brazil u bolovima. Nedostajalo nam je te grubosti, želimo malo ovakve akcije i u stvarnom svijetu. Ma kakvi žuti kartoni, kakva zaleđa?

Igra izlazi 28. rujna. Tko uzima?

TAGOVIea sports FIFA fifa 19 Gaming nogomet nogometne igre nogometni pes

Komentiraj