Uncategorized

doo doo doo doo doo doo

Aside Banners

Isplati se biti naporan! Baby Shark pliva u novcu nakon 13 milijardi pregleda na YouTubeu

Piše , Objavljeno

Izvor: YouTubescreenshot/@pinkfong/canva

Korejska zabavna grupa Pinkfong, 2016., popularizirala je pjesmu Baby Shark, zarazne, a pomalo nepodnošljive melodije, koja je privukla milijarde pregleda i milijune dolara.

Pjesma je svojevremeno s prvog mjesta izbacila Despacito, a sada ima pet milijardi pregleda više od ljetnog hita Luisa Fonsija i Daddyja Yankeeja.

Mnogi su pokušali pobjeći od spomenute pjesme, no mnogo ih to nije uspjelo, jer pjesma je najgledaniji YouTube video svih vremena. Pjesma je, u siječnju 2022., postala prvi video koji je prešao 10 milijardi pregleda i, od prošlog mjeseca, broji 13 milijardi pregleda.

Prema izvješću BonusInsidera, originalni Baby Shark Dance zarađuje oko 283.000 dolara mjesečno, na temelju 150 milijuna pogleda koje ima u istom roku. Procijenjeno je da je video zaradio 22 milijuna dolara samo od pregleda, a tvrtka Pinkfong financijske će koristi imati u nadolazećim godinama.

Popularnost dječje pjesmice nije prošla bez konkurencije jer pet od 10 najpopularnijih videozapisa na YouTubeu usmjereno je prema djeci. Na trećem mjestu je ‘Johny Johny Yes Papa’, engleska dječja pjesmica koju su prenijeli LooLoo kids, a skupila je 6,7 ​​milijardi pregleda i ima procijenjeni prihod od 12 milijuna dolara.

Čini se kako se vremena mijenjaju, a YouTubeovo tržište svoje je interese okrenulo prema lako pamtljivim melodijama koje ne možete izbaciti iz glave, namijenjenim djeci.

TAGOVIBaby Shark despacito najgledaniji video na youtubeu novac Pinkfong youtube