Uncategorized

Vrhunski izvođači

Aside Banners

Osvojite ulaznicu za Backyard Art Festival u Donjem Miholjcu

U Americi su najdraža vrsta partija "block partyi". Nismo Amerikanci i nemamo blokove, ali imamo dvorišta. Nemamo South Central, ali imamo Donji Miholjac. Dođite na Backyard Art festival u Donjem Miholjcu od 17. do 19. srpnja.

Piše , Objavljeno

backyard

Mlada skupina glazbenih entuzijasta je odlučila napraviti veliki festival koji će istaknuti sve pozitivno što Donji Miholjac može ponuditi. Ovdje nema korporacija i promotora, samo mlada ekipa koja želi napraviti nešto posebno za svoj grad.

Na glazbenom dijelu festivala nastupaju Edo Maajka, Superhiksi, Kandžija i Gole Žene, Debeli Precjednik, Antenat, Ska Pecs i brojni drugi vrhunski izvođači.

backyard fest

Osim glazbenih maščoba, tu će biti i umjetničke instalacije, streetball natjecanje, pump track utrke, a moći ćete reći da ste šatorovali u zelenom vrtu jednog plemića. Cijena kampiranja je uključena u ulaznicu. Ako vam sve to nije dosta, moći ćete autobusima i do Mađe na koktele i bazene.

S neslužbenom himnom grada ste već upoznati. Radi se o hitu Toxare i Kandžije “Donji Miholjac” kojeg je čak i Jay Z pokrao za stvar o New Yorku. Stvar će prvi puta biti izvedena u mjestu gdje je mladi Toxara došao na svijet, na velikoj pozornici uz light show koji će nekog i zaslijepiti.

Spot Toxare i Kandžije, u režiji Danijela Grbića, osvojio je Hip Hop Unity nagradu za spot godine, a na Youtubeu ima preko 250 tisuća pogleda

Bez obzira tko ste i otkud ste, Donji Miholjac je place to be. Svakog dana, ali ako baš morate birati tri dana koja ćete provesti u Donjem Miholjcu – neka to bude od 17. do 19. srpnja. Posjetite Backyard Art Festival i za par godina, kada BAF postane najveći festival u regiji, moći ćete se hvaliti kako ste tamo bili od prve godine.

Više podataka možete pronaći na službenoj stranici ili na Facebook fan pageu.

Cijena festivalske ulaznice u pretprodaji je 80 kuna, a dnevne 50. Nakon 13. srpnja, cijena festivalske ulaznice će narasti na 100 kuna, a dnevne na 60 kuna. Ulaznice možete kupiti putem Entrio sustava. Ili još bolje – osvojite ih u našoj nagradnoj igri.

NAGRADNA IGRA – OSVOJI ULAZNICU ZA BACKYARD

Dijelimo dvije festivalske ulaznice, dva su dobitnika, svakom po jednu.

Nagradno pitanje je vrlo jednostavno: Ako vas na bazenima u Mađarskoj upitaju otkud vam autobus stiže, kako ćete reći “Donji Miholjac” na mađarskom?

Točan odgovor je Alsomiholjac! A ulaznice za festival su osvojili: Nikolina Mijatović i Filip Štimac. Čestitamo!

Komentiraj