Gaming

je suis jesus

Aside Banners

Ova igra bi mogla uvrijediti vjernike! Napokon možete zaigrati FPS u kojem ste — Isus!

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Još 2019. godine je najavljena igra I Am Jesus Christ. Ovaj igra iz prvog lica vas stavlja u ulogu Isusa Krista, a prema traileru nam se čini da nigdje neće biti nikakvih sačmarica već da ćete liječi i izvoditi čuda.

Autorima je trebalo vremena da razviju igru, ali je igra sada dostupna za download na Steamu.

Opis igre glasi:

I Am Jesus Christ je realističan simulator inspiriran pričama iz Novog zavjeta. Postanite dio starih vremena i pratite isti put kao Isus Krist prije dvije tisuće godina. Igra pokriva period od krštenja do uskrsnuća. Jeste li se ikada pitali kako je to biti On — jedna od najprivilegiranijih i najmoćnijih ljudi na svijetu?
(…)
Jeste li spremni boriti se sa Sotonom u pustinji, protjerati demone i izliječiti bolesne ljude? Ili smiriti oluju na moru?

Pregledali smo već neke recenzije, igra navodno započinje potragom za Ivanom Krstiteljom. Kako bi preživio, Isus u ovoj potrazi bere voće putem kako ne bi umro od gladi. Nekako nam ovaj health bar za Isusa Krista ne drži vodu. Ni vino.

Na jednoj od razina ste u pustinji, postite, a oko vas su anđeli koji vas uče kako se trebate boriti. Vrlo brzo bacate magmu na Sotonu.

Nije nam baš do kraja jasno, ali nas zanima kako će ova igra proći kod vjernika te sekularne javnosti.

TAGOVIfps Gaming igra isus isus krist Steam vjera