Film i TV

Može li gore od „Shroksica“?

Aside Banners

Ovaj brend dominirao je čudnim kolaboracijama u 2023. godini: Pogledajte neke od njih

Piše , Objavljeno

Izvor: Screenshot/Instagram/crocs

Iako su, u zadnje vrijeme, postale dio ormara gotovo svakog pripadnike generacije Z, jasno je da Crocsice nisu svačija „šalica čaja“.

Poznata tvrtka iznenađuje svoje obožavatelje raznim kolaboracijama, od kojih neke rezultiraju jednim od najljepših modela, a neke ne toliko lijepim modelima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Levi’s (@levis)

Zanimljivo je da su Crocsice prvotno proizvedene kao obuća za mornare i nautičare, a njihova namijena sada je puno više od toga, prenosi highsnobiety.com.

Ovu suradnju vjerojatno ćete smjestiti u drugu kategoriju, kao i „Shroksice“, no bez obzira na njihov izgled vjerojatno vam je drago ovog simpatičnog animiranog lika, opet, vidjeti u centru pažnje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crocs Shoes (@crocs)

Nakon što su, prije nekoliko godina, u prodaju stavljanje Crocsice s likom Munjevitog Jurića, Crocs je najavio novi model s likom obožavanog Šlepa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crocs Shoes (@crocs)

Nakon samo 24 sata, Pixar Cars’ Mater Clog model je rasprodan, no pretpostavlja se da će uskoro opet biti dostupan na službenim stranicama brenda.

Pretpostavljamo da će tvrtka nastaviti ovim putem te nam i iduće godine priuštiti nekoliko zanimljivih proizvoda, koje možda ne bi nosili svi, ali o kojima će se definitivno pričati.

TAGOVIbizarna kolaboracija crocs Crocsice Šlep meme Crocsice Pixar Cars’ Mater Clog rasprodano Šlep kroksice