Uncategorized

super sajan

Aside Banners

Sve što smo voljeli kao klinci: Adidas izbacuje Dragon Ball Z tenisice

Piše , Objavljeno

Kad smo mi bili klinci, adidas je bio stalna stavka u našim životima, Nike se još nije toliko probio sa zapada. Čak mislimo da su onda Lotto i Diadora imali veći dio tržišnog kolača od nekih američkih brandova. I eto – adidas je bio pojam stila. A pojam zabave? Dragon Ball Z na RTL dvici. I sada se ti životno-definirajući izbori sudaraju u fantastičnoj kolaboraciji – i to ne sa jednom već sa sedam tenisica!

Yeezy Mafia je odličan izvor za vijesti o nadolazećim tenisicama, ali i krivac za stvaranje nevjerojatnog hypea i prije nego tenisica bude u opticaju. To je i cilj svakom brandu, ali otežava “posao” kupcima koji stvarno žele proizvod zbog samog proizvoda, a ne zbog hypea.

Tako je Yeezy Mafija najavila kako ćemo vidjeti sedam suradnji između adidasa i Dragon Ball Z-ja. Zašto sedam? Jeste vi realni? Znamo to, zbog sedam kugli.

Napokon smo imali priliku vidjeti dva rezultata te suradnje.

Adidas Yung-1 je inspirirana Friezom što se vidi po prepoznatljivoj paleti boja (gore), a druge tenisice su nove adidas Prophere inspirirane Cellom – što se vidi po točkastom uzorku, ali i ostalim detaljima (ispod).

To znači da ćemo vidjeti još 5 modela u posebnim Dragon Ball Z bojama, a sviđa nam se što nigdje nema očitih nacrtanih likova jer zadnji put kad smo došli kući u Toy Story Vansicama, majka nas je upitala “koliko ti imaš godine, dijete drago?”.

Okej, sad moramo uletiti u Super Saiyan mod i otići pitati šefa za povišicu jer moramo si priuštiti ove materijalne stvari koje život znače.

TAGOVIadidas anime djetinjstvo dragon ball z nostalgija sneakerhead suradnja tenisice

Komentiraj