Viralno

PrethodnoSljedeće

Ako misliš da su ove zvijezde glupe, 100% si u pravu

Slavne osobe: one su baš kao i mi – pod time mislimo da su neke od njih jako, jako glupe. Izabrali smo 10 poznatih osoba koje su, čini se, donirale svoj mozak znanosti prije nego što su trebale.

Jessica Simpson

View this post on Instagram

The resurfacing of cheekbones ?? #CONTOUR

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Može se reći da je Jessica razlog ili makar potvrda zašto postoje vicevi o plavušama. U anale njenih ne baš pametnih izjava definitivno ide ona kada je pitala supruga Nicka Lacheya je li tuna piletina ili riba jer je reklamirana kao “piletina mora”.  Druga simpatična situacija dogodila se kada je odbila naručiti buffalo wings u restoranu iz razloga što “ne jedem bizone”. Ok, Jess, sjedni, jedan.

Britney Spears


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)


U 20 godina karijere Britney je imala dovoljno glupih izjava da bi se mogla izdati knjiga s njenim citatima. Ona definitivno ne bi pročitala tu knjigu, niti bilo koju drugu, ali mi bi mogli.

“Idem na mnoga prekooceanska mjesta, poput Kanade,” je dobra, ali naša omiljena bi mogla biti: “Nikada nisam htjela ići u Japan. Jednostavno zato što ne volim jesti ribu. A znam da je to dosta popularno tamo u Africi.”

David Beckham


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli David Beckham (@davidbeckham)


David Beckham na papiru (i na slici) djeluje kao impresivno ljudsko biće – daroviti sportaš, iznimno zgodan, Britanac – ali onda otvori usta i glupost samo ispadne van.

Ovo je izjavio kada mu se rodio prvi sin: “Definitivno želim da se Brooklyn krsti, ali ne znam još u koju religiju.” Oh, Davide. Dobro je da si dobro udarao loptu.

Mariah Carey


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Mariah Carey (@mariahcarey)

Mariah izgleda kao draga osoba, ali nuklearni fizičar nije. Znam, šokirani ste.

Pjevačica je jednom izrazila svoje iskreno suosjećanje za gladnu djecu: “Kad god gledam televiziju i vidim onu siromašnu gladnu djecu diljem svijeta, ne mogu si pomoći, a da ne plačem. Mislim, voljela bih biti tako mršava, ali ne sa svim tim mušicama i smrću i slično.

Lindsay Lohan


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Čak vjerujemo da Lindsay Lohan nije bila glupa prije svog tog drogiranja (dakle kad je bila dijete), ali je definitivno sada.

Lohan je ovim riječima opravdala svoj nedostatak visokog obrazovanja: “Ljudi idu na faks kako bi saznali tko su kao osoba … ja to već znam tako da bi odlazak na faks bio korak unazad ili tako nešto.”

Brooke Shields

View this post on Instagram

Florals? For the first day of spring?…

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Model / glumica se protivi pušenju, što je razumljivo. Nažalost, kad je pokušala razgovarati o tome, izašlo je: “Pušenje ubija. Ako ste ubijeni, izgubili ste važan dio svog života.”

Shields je diplomirala na Princetonu s diplomom francuske književnosti pa ćemo zaključiti da je ovo samo nesretno izvučena izjava ili pokušaj neke fore?

Shaquille O’Neal


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli DR. SHAQUILLE O’NEAL Ed.D. (@shaq)


Slobodna bacanja nije jedino u čemu je Shaq prilično legendarno loš; kao što svatko tko je ikada gledao njegov nastup analitičara u studiju može posvjedočiti, čini se da mu je IQ oko sobne temperature.

Nakon obiteljskog odmora u Grčkoj, netko je pitao je li posjetio Partenon. Njegov odgovor? “Zapravo se ne mogu sjetiti imena klubova u koje smo išli.”

Kim Kardashian

“Kim” polovica Kimye-a možda i nije toliko neinteligentna  kao što je krajnje privilegirana i neupućena kako funkcionira normalan život ljudi.
Stvarni citat: “Mrzim kad žene nose pogrešan foundation. To bi mogla biti najgora stvar na planeti kada nose presvijetao makeup za svoju kožu.” Da, Kim. To je definitivno najgora stvar na planeti.

Paris Hilton


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Paris Hilton (@parishiltonru)

Paris Hilton je napravila karijeru (ako možemo to tako nazvati) od toga da je jednostavno- blesava. Dugo vrijeme, njen jedini odgovor na sve je bio: “that’s hot.”

No ona nije samo glupa, kako je to Tina Fey stavila nakon Parisinog nespretnog gostovanja na Saturday Night live-u- “ona je ponosna na to koliko je glupa”.

Arnold Schwarzenegger


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)

Bivši guverner Kalifornije i zvijezda akcijskog filma Schwarzenegger dokazuje da čak i ako vam se čini da jedete juhu s vilicom, još uvijek možete imati uspješnu političku karijeru.

Među njegovim zapaženijim aforizmima su citati poput: “Ne razumijem kako me mogu zvati anti-latinom kad sam napravio četiri filma u Meksiku” i “Mislim da bi gay brak trebao biti između muškarca i žene.”
Koje bi hrvatske poznate osobe uvrstili u “glup i gluplji” kategoriju?

TAGOVIcitati glupe izjave slavne osobe

Komentiraj