Video

Lijep k'o čvarak

PrethodnoSljedeće

Ako želi preživjeti teške prometne nesreće, čovjek bi trebao evoluirati u OVO!

Nismo bili niti svjesni kako s malo genetskog inženjeringa i vrlo precizne evolucije možemo izbjeći rabote prometnih nesreća. Sada znamo kako to niti ne želimo!

Prometne nesreće su i dalje jedan od bitnih uzroka smrti koji unatoč svim naporima ne pokazuje prevelike pomake na bolje. Čak i naizgled lakše nesreće mogu rezultirati fatalnim posljedicama, a razlog tome jest što mi kao rasa jednostavno nismo razvijeni za takvu traumu. Naši vratovi su poput grančica, prsa su nam krhka, a glave se razbijaju poput lubenice koju baciš s prvog kata. No što bi se našem tijelu trebalo dogoditi da nekako preživi takav udes? Australski Victoria Transport Accident Commission ima odgovor.

graham 1Upoznajte Grahama, grotesknu kreaturu koju su nekakvi tamo stručnjaci složili u nadi kako bi prikazali koliko smo mi ljudi neprilagođeni mogućim nezgodama u vožnji i koliko bi se trebali promijeniti da ih preživimo. Cilj je dakako pokazati kako su oprez u vožnji i pridržavanje pravila svakako jednostavniji nego uzgajanje tuceta novih bradavica, masovno bildanje vrata i estetska operacija kojom bi nam faca bila potpuno ispeglana. Ako vam nije dosta Grahama, pogledajte ovaj video.

Meet Graham – video:

Bome, ne bismo voljeli popiti piće s ovim momkom. Zato ljudi, pamet u glavu!

TAGOVIautomobilska nesreća evolucija groteskno kreatura monstrum nesreća

Komentiraj