Viralno

koliko?!

PrethodnoSljedeće

Baš kad smo mislili da znamo i previše, Dennis Rodman ispričao o Madonninoj nemoralnoj ponudi

O Dennisu Rodmanu znamo puno. Gledali smo ga na Malnarovoj Noćnoj mori, znamo da je nosio vjenčanicu, znamo o njegovim ludim frizurama, o vezama sa slavnim osobama, o pokušaju da pomiri Sjevernu Koreju s Amerikom, o izvanzemaljskim skakačkim statistikama, o liniji tenisica s Nikeom. Čovjek je utjelovljenje ludih devedesetih. Jordan je možda bio najbolji košarkaš, ali Rodman je bio daleko najluđi.

Tijekom intervjua na Breakfast Clubu je izjavio kako mu je Madonna s kojom je bio u vezi jednom ponudila 20 milijuna dolara da ju…khm… oplodi.

Također je izjavio kako ga je prekinula tijekom epizode kockanja u Las Vegasu. Nazvala ga je i rekla da ovulira. Čovjek je zaustavio igru, skočio na avion za New York. Nakon toga se vratio u Vegas. Ako imalo poznajete geografiju, jasno vam je da Vegas i New York nisu baš nešto blizu.

“Pokušao sam” – rekao je Rodman o pokušaju stvaranja najslavnije bebe na svijetu s Madonnom. Nije prošlo.

Od tihog košarkaša koji je sport otkrio kasno, čovjeka koji je sjedio u svom kamionetu pred dvoranom Detroit Pistonsa s pištoljem u krilu, spreman da si oduzme život – napravio je potpuni zaokret i postao jedan od najluđih i najekstravagantnijih košarkaša ikad.

View this post on Instagram

I. Can. Shut. Down. Your. Goat.

A post shared by DENNIS RODMAN (@dennisrodman) on

TAGOVIdennis rodman madonna