Viralno

UŽAS!

PrethodnoSljedeće

Bila je seksualna robinja Stevena Seagala, nakon što je pobjegla ispričala je ove mučne detalje

Izvor: Shutterstock

Steven Seagal i nije onakav kakav nam se svima čini. Očito nije dobričina koja snima akcijske filmove u kojima je uvijek good guy koji želi spasiti svijet. Za vrijeme snimanja serije A&E „Steven Seagal Lawman“ (2009. godine, emitirane su dvije sezone) optužen je da je zaposlio mlade žene kao osobne pomoćnice čiji je pravi posao bio služiti njegovim čudnim i ponekad nasilnim seksualnim željama. Tužbu protiv ovog glumca, u Los Angelesu, podnijela bivša manekenka koja opisuje svoje mučno iskustvo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Steven Seagal (@seagalofficial)

Tužiteljica, Kayden Nguyen, rekla je da je akcijsku zvijezdu upoznala u veljači putem oglasa u kojem se traži izvršna pomoćnica, a nakon tri razgovora rečeno joj je da se spakira na put u New Orleans, gdje se snimala spomenuta emisija.

Kad je stigla, otkrila je da je Seagal držao dvije mlade žene „ruske poslužiteljice“ koje su mu trebale biti „na raspolaganju“ 24 sata dnevno.

Te prve noći Nguyen je odvedena u osamljenu kuću u kojoj je Seagal boravio sa suprugom i dvije mlade žene. Zatim je nastavio tretirati Nguyen kao svoju „seksualnu igračku“, unatoč njezinim pritužbama, kako kaže tužbi, on ju je mazio i rekao joj: „Opusti se, nećemo ništa posebno učiniti večeras … To ću spremiti za druge noći.“

Drama ne prestaje!

Sljedećeg se jutra požalila nekim od drugih zaposlenika, pretpostavljajući da će oni dostaviti poruku Seagalu. Kako tužiteljica objašnjava, nekoliko sati kasnije prisiljavao ju je da konzumira „ilegalne pilule“ te joj je „gurao prste“ u rodnicu dok nije zajecala.

Sljedećeg jutra, kad se suočila sa Seagalom, rekao joj je da je došlo do „nesporazuma“, no nekoliko sati kasnije, napao ju je treći put, napad je prestao tek kad je pobjegla.

Tek 28. veljače je uspjela pobjeći od te užasne situacije. U tužbi se kaže da je Nguyen rekla Seagalu da mora otići kako bi se sastala s članovima obitelji, a koji bi bili sumnjičavi ako se ne pojavi. Usprkos tome, rekao joj je da ne izlazi iz kuće i slijedio ju je s pištoljem dok je ulazila u taksi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Steven Seagal (@seagalofficial)

U Nguyenova tužbi stoji da su je, čak i nakon što je pobjegla, Seagal i njegovi zaposlenici očajnički pokušavali nagovoriti da se vrati. Kad je pobjegla, za sobom je ostavila „sve vrijedno što je posjedovala“, uključujući ključeve automobila, prijenosno računalo, odjeću i šminku vrijednu stotine dolara. Rečeno joj je da stvari neće biti vraćene sve dok ne potpiše sporazum u kojem se navodi da Seagala neće prijaviti zbog seksualnih napada.

U tužbi se također navodi da je Nguyen prihvatila posao 22. veljače, te da je odvezena u limuzini do privatnog aviona koji ju je čekao. Prvi pokazatelj da nešto nije u redu bio je kad joj je Seagal, tijekom polijetanja aviona, rekao da njegovoj ženi „ne bi smetalo da imaju seksualnu vezu“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Steven Seagal (@seagalofficial)

Nguyen u tužbi tvrdi da bi mogla identificirati „jedinstvenu fiziološku reakciju“ koju Seagal ima na seksualno uzbuđenje, a to bi mogle potvrditi i druge žene koje je seksualno uznemiravao. U tužbi naravno nije navedeno koja/kakva je to reakcija.

Izvor: TheWrap

TAGOVIakcijski glumac ispovijest steven seagal tužba