Viralno

notorious udara opet

PrethodnoSljedeće

Conor McGregor ne može bez drame – sukobio se s dečkom hollywoodske ljepotice

Izvor: Twitter Screenshot

MTV je propao onog trenutka kada je odlučio zamijeniti glazbu za reality showove svih vrsta, ali iz nekog razloga još uvijek dodjeluju glazbene nagrade, vjerojatno zato što im je to jedino preostalo od prestiža.

U nedjelju je održana ceremonija MTV Video Music Awards, dodjela nagrada za glazbene spotove, a jedan celebrity koji nema veze s glazbom nije mogao odoljeti pažnji reflektora i prilici za novom dramom.

U pitanju je Conor McGregor koji si ne može pomoći. Susreo se na crvenom tepihu s Machine Gun Kellyjem, reperom i budućim ocem djeteta Megan Fox, došlo je do sukoba i osiguranje ih je moralo razdvojiti.

Do sukoba je navodno došlo nakon što je McGregor zamolio Kellyja za zajedničku fotografiju, što je Kelly odbio. Kelly je u jednom trenutku gurnuo McGregora koji je prosuo svoje piće. Piće na crvenom tepihu? Stvarno, Konorže?

Moramo spomenuti kako McGregor koristi i štap za hodanje nakon što je slomio nogu u meču s Dustinom Poirierom.

McGregorovi glasnogovornici tvrde kako McGregor nije nikoga pitao za fotografiju te kako nije on započeo incident.

McGregor je u intervjuu dodao kako ne zna tko je Machine Gun Kelly, kako se bori samo s pravim borcima, a ne s Vanilla Ice bijelim reperima te kako ne zna ništa o njemu osim da je s Megan Fox.

A kad smo kod Megan Fox…

TAGOVIconor mcgregor megan fox mtv tučnjava viralno