Viralno

PrethodnoSljedeće

Cristiano Ronaldo ne smije mijenjati žarulje u svojoj kući – kako se ne bi ozlijedio

Izvor: Instagram Screenshot

Georgina Rodriguez je nekoć bila prodavačica koja je zarađivala 250 funti tjedno. To kaže The Sun, nemamo mi veze s tim. I onda je upoznala Cristiana Ronalda. Par je zajedno od 2016. godine, a nagađa se da su se potajno i vjenčali jer ga ona stalno na svojim društvenomrežnim profilima oslovljava kao muža – iako još ništa ne zna službeno.

Osim velike ljubavi kojoj svjedočimo na Instagramu, Georgina je i vrijedna mlada dama, ali jedna informacija nas je ozbiljno nasmijala.

Atraktivna izabranica Ronaldovog srca se redovito izlaže velikoj opasnosti kako bi ga zaštitila. Znali smo da profesionalni nogometaši ponekad ne smiju sudjelovati u zimskim radostima kao što je snowboarding kako se ne bi ozlijedili, ali ovo nismo znali.

Georgina Rodriguez je izjavila kako ona mijenja sve žarulje u njihovoj ogromnoj kući u Italiji. Da Ronaldo slučajno ne riskira ozljedu na ljestvama. Ne izmišljamo. Stvarno je.

“Mijenjanje žarulja je nemoguć zadatak u našoj kući. Imamo tako visoke stropove.”

Otkrila je kako i ona obavlja poslove po kući, uključujući i kuhanje – kada to ne radi njegov kuhar.

Koliko onda često Georgina kuha? Ne znamo.

Izjavila je da njih dvoje dijele teretanu (“jer imamo samo jednu u kući”) te da ju je Ronaldo naučio puno toga vezanog za tjelovježbu i zdravlje.

“Iako sam oduvijek bila zdrava i sportski nastrojena žena, danas se osjećam još bolje zahvaljujući njemu” izjavila je za Sportweek.

TAGOVIcristiano ronaldo georgina rodriguez