Viralno

eloln

PrethodnoSljedeće

Dave Chappelle izvukao Elona Muska na pozornicu. Možete pretpostaviti kako je završilo

Izvor: Youtube Screenshot

Dave Chappelle je jedan od najboljih komičara svih vremena. Možda ne volite njegovu vrstu humora, ali je nevjerojatno koliko je utjecao na mlađe stand-up snage. Čak i u podcastima se često spominju njegovi skečevi sa Chappelle Showa, čak i kad se sam Chappelle ne spomene.

Chappelle je imao nastup u San Franciscu, a na pozornicu je izvukao bezobraznog, bogatog i bezobraznog bogatog Elona Muska, novu njušku u Twitteru koja pred svoje zaposlenike stavlja nevjerojatne zahtjeve, a ako se odbijaju pokoriti — više nisu njegovi zaposlenici.

Kamere nisu bile dozvoljene na Chappelleovoj predstavi, ali je korisnica Twittera CleoPatrA uspjela snimiti trenutak u kojem čitava publike izražava nezadovoljstvo Muskovom pojavom te je snimku podijelila na Twitteru. Tu leži problem, Twitter je ipak Muskova mreža pa je račun korisnice Cleo PatrA obrisan.

Drugi korisnik Twittera je napisao kako se Musk pojavio na Chappelleovom showu.

Was at the Dave Chapelle show at SF tonight and who comes on but Elon Musk! A good 80% of the stadium boos. 18k people. and he withers. Like absolutely turns into a corncob. ‘What should I say??’ He says. Dave tries to salvage the situation but to no avail.

Iako su neke snimke obrisane s Twittera, video je izašao i na Youtubeu gdje mu Musk ne može ništa.

Dave je trebao znati bolje. Ipak je to San Francisco, srce tech-svijeta.

I ipak je Musk lik koji zove ekstremne desničare na Twitter, širi laži, trola svakom mogućom prilikom te zlorabi svoj položaj u kompaniji kako bi tjerao ljude da rade u groznim uvjetima te blokira sve što mu se ne sviđa na Twitteru — uključujući i onog klinca koji mu je pratio mlažnjak.

I tako… Neugoda!

TAGOVIdave chappelle Elon Musk twitter viralno