Viralno

ništa batman, samo santa

PrethodnoSljedeće

Djed Božićnjak koji ne uzima mlijeko i kolačiće nego travu i kokain

Naslovna fotografija: Youtube Screenshot

Mi nismo dio generacije koja je uz Svetog Nikolu imala i Djeda Božićnjaka odnosno Djed Mraz-

Nama je sve to izgledalo kao da se radi o jednoj te istoj osobi samo što su zbog dužine putovanja nekima pokloni stizali 6., a nekima 25. prosinca. Odgovor na pitanje zašto Davor dobiva poklone na oba datuma je uglavnom bio da se vjerojatno Sveti Nikola zabunio.

Nije nam to bilo fer, ali život nije fer i to smo tada naučili.

No, smatramo kako smo mi još i dobro prošli. Dobiješ poklon u zamjenu za eventualno keks i mlijeko. Nije loš deal.

Nažalost, nisu svi te sreće. U Peruu je Djed Božićnjak sa svojim vilenjakom uletio Arnold Schwarzeneggerovski razvalivši vrata. To su bila vrata dilera koji je ujedno i vođa jedne poznate grupe dilera.

.

U njegovom domu su pronašli kanabis i kokain koji su zaplijenili. Reklo bi se da je, iz šireg konteksta gledano, Djed Božićnjak napravio dobro djelo, ali gledajući iz perspektive djeteta koje se nalazilo u kući u trenutku probijanja Djedice – nije sve tako bajno.

Pretpostavljamo da je to sin dilera koji je svjedočio tome kako je Djed Božićnjak s vilenjakom oborio njegovog oca, privezao ga te ga odveo u kombi ili policijski auto.

To će vjerojatno ostaviti traume na klincu. Samo ne znamo kakve. Hoće li mu sada svi objašnjavati da je njegov tata očito bio na listi nestašnih ili će on samo zamrziti Djeda Božićnjaka i Božić – ne znamo.

Kakvo je mjesto postao ovaj svijet kada se Djedica mora uključiti u borbi protiv kriminala?

TAGOVIbožić droga