Viralno

vrhundska zabava

PrethodnoSljedeće

Dobar dečko uskočio na teren! Pas prekinuo nogometnu utakmicu na najbolji mogući način

Izvor: Twitter screenshot

Kroz godine praćenja sportskih događaja naviknete se ponekad vidjeti ljude koji žele iskoristiti svojih pet minuta slave i utrče na teren. Bilo je tu raznih egzibicionista, onih koji žele sliku sa omiljenom zvijezdom ili kao u posljednje vrijeme, ljudi koji protestiraju protiv nečega pa se vežu za gol ili za nosače teniske mreže. U posljednje vrijeme kada se tako nešto dogodi režiseri ne guraju to u prvi kadar kako ne bi pridavali dodatnu pažnju tome, ali u slučaju na utakmici Čilea i Venezuele očito si nisu mogli pomoći.

U prijateljskoj nogometnoj utakmici ženske reprezentacije Čilea i Venezuele na teren je uletio zaigrani pas. Dok je rezultat i dalje bio neizvjesnih 0:0 te se približavalo prvo poluvrijeme kraju crni je retriver odlučio malo zabaviti publiku pa je ušao na teren i hodao od igračica do sutkinje kako bi se pomazio.

Zbunjene igračice u čudu su se pogledavale, ali niti jedna nije mogla odoljeti da se malo ne poigra sa psom. Osiguranje nije bilo od prevelike pomoći jer ih je retriver lako nadmudrio kada su se pojavili, otrčavši u suprotnom smjeru. Kratki video ovog zaigranog psa u tri dana skupio je više od 8 milijuna pregleda te je postao pravi viralni hit. Mnogi su se našalili da je to najzanimljiviji detalj sa utakmice, jer gledatelji nisu imali što posebno za vidjeti u ovom južnoameričkom dvoboju. Utakmica je završila pobjedom Venezuele 1:0.

TAGOVIčile nogomet pas utakmica venezuela