Viralno

vrati, nije tvoje!

PrethodnoSljedeće

E nećeš! Netko mu je u teretani ukrao slušalice, a on je odlučio naći tipa!

Izvor: Shutterstock

Jedan Amerikanac izgubio je svoje slušalice u poznatoj (i izrazito loše ocijenjenoj) teretani Planet Fitness. Kada je pogledao na GPS kako bi ih pokušao pronaći, shvatio je da one nisu izgubljene već ukradene. Netko bi se možda pomirio sa situacijom, ali je ovaj gospodin odlučio otići u stan liku koji mu je maznuo slušalice.

Kada se pojavio na kućnom pragu mjesta na koji ga je odveo GPS signal, vrata mu je otvorila starija gospođa, što je poljuljalo njegovo povjerenje da je na pravom mjestu. No, kada joj je objasnio situaciju shvatio je da se u kući nalazi i njen mlađi sin kojega je prije viđao u teretani.

Nakon nekoliko minuta objašnjavanja situacije, gospođa je odlučila preuzeti stvari u svoje ruke i sinu narediti da vrati ukradene Airpods slušalice. TikToker je objasnio da ih samo želi natrag te da neće podizati tužbu pa se sve dobro završilo i slušalice su mu vraćene.

On tvrdi kako je zbog slušalica prešao dugačak put, ali mu se isplatilo. Video je do sada sakupio više od 2 i pol milijuna pregleda i 3 tisuće komentara u kojima ljudi većinom podržavaju majku što je pritisnula sina da vrati ukradene slušalice.

Cijeli video s TikToka možete pogledati ispod.

@gabriel4j Posting next part #foryou #story #viral #cops ♬ original sound – Gabriel 🎗

TAGOVIairpods planet fitness potraga tiktok